Behandelingen en consulten

Behandelingen en consulten

Een Ayurvedisch consult is anders dan een regulier consult. Dat merk je onmiddellijk aan de vragen die gesteld worden.

Wat hebben sommige vragen nu in hemelsnaam met je aandoening te maken, zul je denken bij het invullen van je formulieren?

In deze zin zit meteen het antwoord.

Een Ayurvedisch consult is bedoeld om je te leren kennen. Wie is deze persoon die bij me komt, wat is zijn of haar achtergrond, partner, beroep maar ook dromen, of je van muziek houdt en wat voor soort muziek? Dat soort vragen. Het Avurvedisch consult wordt inzichtelijk gemaakt met de VedaPulse. Je ziet dus hoe je lichamelijke conditie is.

Bij een ayurvedisch arts of therapeut kom je dus nooit alleen met je ziektebeeld aan. Dat is de aanleiding maar niet het doel. De hoofdzaak is: wie ben je en waarom ben je uit balans? Wat is is er zo anders gegaan in je leven dat je dit ziektebeeld of deze aandoening gekregen hebt?

Dat is wel even een andere aanpak dan je gewend bent. Maar het is wel fijn. Want het gaat om jou. Om de mens achter de kwaal.

Probeer het eens uit. Ik heb één gratis en vier betaalde vormen van consulten.

cornelis peters
  1. Een vraag via de e-mail – is gratis.
  2. Een consult via de e-mail – je legt uit wat je probleem is en wij geven je een persoonlijk advies. Tarief 21 euro.
  3. Een skype-consult. Tarief 41 euro.
  4. VedaPulse-consult om inzicht te krijgen in de energieverdeling van je lichaam. Tarief 103 euro.
  5. Wintercheckup met adviezen om gezond en fit de winter door te komen. Tarief 103 euro.
  6. Een Ayurveda Balans Consult met een lichamelijk onderzoek, een uitgebreide anamnese met o.a. VedaPulse en een uitgebreid verslag. Tarief 157 euro.
  7. Een dagprogramma waarbij we beginnen met een uitgebreid consult inclusief VedaPulse en dan de dag verder invullen met concrete stappen maken. Na afloop ga je naar huis met een map met alle bevindingen en onze adviezen in de vorm van een leefstijlplan, voedingsadviezen en conditieoefeningen. Tarief is 497 euro.

Boek hier je consult

>
Scroll naar top