Ayurvedisch Balans Consult (ABC)

Wat is het Ayurvedisch Balans Consult

Het Ayurvedisch Balans Consult biedt waardevolle adviezen en inzichten vanuit de Ayurveda voor jouw unieke situatie.

Lichamelijke en geestelijke klachten worden gedetailleerd besproken tijdens een anderhalf uur durend gesprek.

Onderwerpen zijn onder andere je klachten, leefstijl, voeding, werk- en thuissituatie, en verlangens voor persoonlijke groei.

Een VedaPulse-analyse onthult blokkades en spanning in organen. Na het consult ontvang je een verslag met bevindingen, adviezen en resultaten van alle metingen.

Wanneer we ayurvedische behandelingen voorstellen wordt dit ook besproken in dit verslag.

Nu of nooit

Preventief en daadkrachtig je gezondheid in eigen hand nemen. Met begeleiding van ons. Ook voor ‘onbestemde’ klachten’ kun je bij ons terecht. Vermoeidheid, lusteloosheid, weinig energie of animo om dingen te ondernemen. Het klinkt zo ‘vaag’ maar dit zijn wel de dingen waar heel veel mensen dagelijks mee te maken hebben. Wij kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat heel veel ziekten beginnen met dit soort onbestemde klachten. Het reguliere circuit kan hier doorgaans niet zo veel mee. Het is te ongrijpbaar om er medicijnen of behandelingen voor te geven. Wij kunnen er wel iets mee. Wij kijken anders, wij kijken naar systemen en nemen uitgebreid de tijd om te onderzoeken waar de disbalans zit.

Wat zeggen onze clienten?

Oplossing

Soms zit de oplossing in de toevoeging van een aantal kruidensupplementen, mineralen of vitaminen, soms zijn eenvoudige aanpassingen in het dieet of levensstijl al voldoende om je klachten als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. Ook een reinigingskuur kan heel veel afvalstoffen wegnemen waardoor je meteen meer energie hebt en je veel beter en energieker voelt. Wanneer je bijvoorbeeld langere tijd medicijnen gebruikt hebt kan een reinigingskuur enorm helpen om je lichaam te schonen en je daardoor weer veel beter te voelen.

Investeer in jezelf! Jij bent belangrijk.

Het kost 90 minuten van je tijd dat ook nog eens door de meeste zorgverzekeraars deels vergoed wordt. 

Intakeformulieren

Voordat je bij ons komt heb je via de e-mail een link ontvangen naar het intakeformulier en een excelsheet als bijlage met een aantal vragen. Het is de bedoeling dat je deze terugstuurt voordat het consult plaatsvindt, zodat wij ons goed kunnen voorbereiden. 

Laboratoriumonderzoek

Indien nader onderzoek gewenst is doen wij in samenwerking met het World Health Laboratories ook bloed- en urineonderzoek.

Aanmelden

Stuur een bericht via het contactformulier rechts of bel ons even op.

Dagelijks tussen 9:00 en 17:00 kun je ons bellen  0523-677 208

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.