Ons Team

Samenstelling

Het team van het Europa Ayurveda Centrum bestaat uit:

De oprichters van het Europa Ayurveda Centrum vormen tezamen een familie. Met grote kennis van zaken en met een enorme belangstelling voor Ayurveda en de medemens proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Ieder van ons werkt op zijn eigen manier gebaseerd op ieders unieke kennis, en vertegenwoordigt een eigen niche binnen ons centrum.

Lichaam en geest

Hier worden alle dingen gedaan die rechtstreeks met het lichaam en de geest te maken hebben. Denk aan consulten en behandelingen, voedingsadviezen, yoga, leefstijladviezen, ondersteuning en coaching. Cornelis Peters is verantwoordelijk voor deze afdeling.

Ziel

Mohana houdt zich bezig met alles wat te maken heeft met spiritualiteit in de breedste zin van het woord. We hebben allemaal een lichaam en een geest, maar de ziel is iets wat de meeste mensen moeilijk vinden zich voor te stellen. Het lichaam is duidelijk, de geest is ook duidelijk anders zou je dit niet kunnen lezen. Het feit dat je dingen leert en kunt communiceren met elkaar zijn allemaal terug te voeren op de geest.

De ziel is een ander verhaal. Hoe leg je uit wat de ziel is? ‘Spirit’ komt van blazen, ademhaling. Ziel is dus een energie die door je hele lichaam stroomt. Je zou het kosmische energie kunnen noemen. Met deze energie sta je in relatie tot de hele kosmos. Deze afdeling, en alle mentale en spirituele behandelingen die wij aanbieden, staan onder de verantwoording van V.P. Mohana Kumari.

Public Relation

Deze website, de films, muziek en de aanleg en onderhoud van de tuinen vallen onder de verantwoordelijkheid van Vighnesh.

>
Scroll naar top