Mohana Kumari

” Mensen kunnen bij mij terecht met psychische problemen zoals: depressie, angststoornissen, slapeloosheid, eetstoornissen, stress, burn-out, posttraumatische stress stoornis, ADHD, autisme, schizofrenie en epilepsie. Maar ook mensen die bewust of onbewust het slachtoffer zijn van ingrijpende emotionele en traumatische ervaringen vinden hun weg naar mij. Wanneer deze ervaringen niet verwerkt worden, hopen zij zich op in het lichaam. Daardoor raken de nadis en strotas verstopt en vormen barrières. Deze barrières zijn onzichtbaar, maar de effecten zijn enorm.” 

Verstoringen worden ziekten.

Deze verstoringen kunnen uiteindelijk uitmonden in ziektes in steeds ernstiger mate. Ook kunnen door traumatische ervaringen energetische gaten ontstaan in het natuurlijke energieveld (Aura) dat ieder mens omringd. Door deze energetische gaten kunnen allerlei ziekte- en entiteiten het lichaam binnendringen met alle gevolgen van dien. Hierdoor kunnen mensen zich totaal anders gedragen zonder dat zij beseffen hoe dit komt. De mensen om hen heen zien de enorme veranderingen en begrijpen niet wat er aan de hand is.

Ik heb geleerd om deze energetische verstoring waar te nemen, de oorzaak te achterhalen en in samenspraak met mijn cliënt een oplossing voor te stellen. Ik werk met behandelingen, ceremonies en de invloeden van planeten door middel van de Hanuman astrologie.

Dr. V.P. Mohana Kumari

Behandeling op energetisch niveau

Wanneer duidelijk is wat de oorzaak van de stoornis is, behandel ik mijn cliënten op energetisch niveau door het reinigen van de nadi’s en de srota’s, het openen van het kundalinikanaal en het herstellen van de verstoringen in de marma’s en adhara’s. Ik doe dit door middel van een oude kleurentherapie genaamd ‘Kalam Ezhutu’ waarbij ik natuurlijke kruiden gebruik met een sterke energetische uitstraling. Tijdens mijn behandeling maak ik gebruik van mantra’s, yantra’s en tantra’s.

Koninklijke onderscheiding

Op 29 april 2010 werd ik verrast door een Koninklijke onderscheiding en ben ik opgenomen als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Video's

>
Scroll naar top