Missie en Visie

Het team van het EAC heeft zich als taak gesteld om cliënten te begeleiden en te ondersteunen in hun zoektocht naar gezondheid en balans. Dit gebeurt vanuit de moeder van alle geneeswijzen en dat is de Ayurveda.

Onze Visie

Onze organisatie is toekomstgericht en zet zich actief in om samenwerking met het reguliere en complementaire veld te verhogen om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Hoog in het vaandel staat de bescherming van medicinale kruiden, ontwikkeling van nieuwe producten en wetenschappelijk onderzoek van traditionele Ayurvedische kruidenpreparaten.

We streven naar tevreden cliënten en tevreden medewerkers in een financieel gezonde organisatie.

Onze Missie

Onze missie is om de behandelingen en de medicatie van ayurveda algemeen geaccepteerd en toegepast te krijgen in Nederland. Dit in samenwerking met de reguliere geneeskunde. De Ayurvedische behandelingen en medicijnen zijn mens en milieu vriendelijk, effectief, zonder schadelijke bijwerkingen en toepasbaar bij vele ziektes inclusief psychische aandoeningen. Ook streven wij naar behoud van zeldzame inheemse en uitheemse (bedreigde) medicinale kruidenplanten en de introductie en acceptatie hiervan in Nederland. Samen met universiteiten en wetenschappelijke instituten doen wij onderzoek naar de eigenschappen en werking van de Ayurvedische kruidenmedicijnen. 

 

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.