Artikelen

AyurvedaPraktijkAmsterdam2000

Volgend jaar bestaat ons centrum 25 jaar!

Volgend jaar wordt een buitengewoon jaar voor ons – ons centrum viert zijn 25-jarig bestaan! 🎉 Bijna een kwart eeuw lang hebben we ons toegewijd aan het bieden van hoogwaardige Ayurvedische zorg en het delen van de eeuwenoude kennis van deze holistische geneeskunde in Nederland en Europa.

Lees verder »
Ayurveda-Stress-Pakket

Ervaar de kracht van Ayurveda met onze uitgebreide behandelpakketten!

Wij hebben op maat gemaakte Ayurvedische behandelpakketten die speciaal ontworpen zijn om je te helpen een optimale gezondheid en welzijn te bereiken op een holistische manier. Met behulp van eeuwenoude Ayurvedische principes en natuurlijke producten bieden we een scala aan behandelingen die gericht zijn op het herstellen van balans in lichaam, geest en ziel.

Lees verder »
Ontdek.Ayurveda.Ontdek.Jezelf

Ontdek de Verfrissende Aanpak van Ayurveda: Een Reis naar Persoonlijke Gezondheid

In de drukte van hedendaagse huisartsenpraktijken ervaren velen een gebrek aan persoonlijke connectie met hun zorgverleners. Het wisselen van huisartsen en de toegenomen werkdruk maken het soms moeilijk om een vertrouwd gezicht te vinden, zoals het vroeger was. Maar wat als er een alternatieve benadering is die draait om persoonlijke aandacht en een dieper begrip van het individu?
Ayurveda, een Oase van Persoonlijke Zorg

Lees verder »
Ayurveda day Brussel 23012024

Ayurveda Day in Brussel on 23 januari 2024

Meeting on 23rd of January in Brussel.
World’s most Ancient Traditional System for Health & Wellbeing
Ever since human beings arose, we have been engaged in a continuous effort to fulfill our natural needs of hunger, thirst, sleep and ward off disease and discomfort. Ayurveda has its genesis in this context as a reflection of our natural urges towards health and wellness and is closest to our hearts as a profound system of traditional science rooted in the philosophy of India.

Lees verder »
Long-Covid-Ayurveda

Puur Herstel: Ayurveda’s Kracht bij het Fysieke Herstel van Long COVID.

In dit artikel duiken we in de fysieke uitdagingen waar mensen met langdurige COVID voor staan. We bespreken de recente resultaten van het Nederlands onderzoek naar Long COVID en ontdekken hoe Ayurveda, met haar reinigende en verjongende kuren, een cruciale rol kan spelen in het aanpakken van de fysieke klachten die langdurige vermoeidheid veroorzaken. We beschrijven de mogelijkheden en inzichten van Ayurveda om deze patiënten te ondersteunen en te helpen herstellen van de impact van Long COVID.

Lees verder »
Van Hart tot Hart

Van Hart tot Hart

In deze huidige tijd leun ik zwaar op mijn rotsvaste familieband. Zo’n familieband hoeft niet altijd een bloedband te zijn. Je kunt ook oprecht een heel diep familiegevoel hebben met mensen die resoneren met jouw opvattingen van het leven.

Lees verder »

Schrijf je in voor tips over gezondheid

Leer over Ayurveda

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.