Behandelingen

Een behandeling begint altijd eerst met een consult. Tijdens het consult kunnen we met elkaar bespreken wat voor jou het beste is. We nemen daar uitgebreid de tijd voor. Het gaat immers om jouw gezondheid!

Je kunt ons ook eerst bellen (0523-677208) of e-mailen voor nadere informatie.

Constituties, dosha’s en typen in de Ayurveda

In onze praktijk behandelen wij mensen met uiteenlopende klachten en lijkt daardoor op een gewone huisartsenpraktijk. Het grote verschil is echter dat wij uitgebreid de tijd nemen. Anderhalf uur in plaats van 5 minuten! Met kruidenpreparaten werken die wij zelf kweken en daardoor zeker weten wat erin zit. Leefstijladviezen geven gebaseerd op jouw unieke constitutie en jouw unieke situatie. Daardoor zijn al onze consulten en behandelingen gericht op het herstellen en ondersteunen van jouw unieke balans.

Cornelis Peters

Gezondheid is balans

Gezondheid in de ayurveda betekent dat je niet ziek bent, dat je gelukkig bent en dat je voor jezelf en je omgeving een zinvol bestaan leidt. Onze behandelingen zijn dan ook gericht op deze belangrijke facetten.

Fysiek

Met goede voedingsadviezen die passen bij je constitutie en met adviezen op het gebied van lichaamsbeweging sturen wij je fysieke conditie. Met kruidenpreparaten, vitaminen en mineralen vullen we eventuele tekorten aan. Met Ayurvedische therapieën ondersteunen en sturen wij het zelfhelend vermogen van je lichaam en herstellen daarmee de balans.

Mentaal

Het bespreekbaar maken van je gevoelens, wat je wilt, wat je niet wilt en hoe je dit in je dagelijkse leven toepast. Daar besteden wij veel aandacht aan omdat het belangrijk is dat je begrijpt welke keuzes passen bij jouw leven. Doordat de Ayurveda werkt met de eigenschappen van je unieke dosha zijn veel aspecten van je karakter al bekend. Je hebt daardoor als het ware een handleiding in handen waarmee in grote lijnen dingen vast staan. Om deze kennis te interpreteren en toe te passen in je leven daar zijn wij experts in en helpen je daar graag bij.

Spiritueel

Een zinvol leven leiden voor jezelf en je omgeving is van wezenlijk belang voor je zelfbeeld.

Je bent een uniek mens met unieke eigenschappen. Als je deze eigenschappen optimaal inzet leef je een leven dat alleen bij jou past en waar jij je kracht uit put. In onze praktijk zoeken wij samen met jou de balans tussen deze drie facetten.

We nemen anderhalf uur de tijd om samen met jou te kijken wat er anders kan en hoe we verbeteringen kunnen aanbrengen in jouw manier van leven. Dat gaat je absoluut heel veel opleveren. In de meer dan twintig jaar dat wij praktijk hebben in Nederland hebben wij al heel veel mensen kunnen helpen.

Boek mij voor een uitgebreid consult dan kunnen we samen kijken wat het beste bij je past.

Wij kijken uit naar je komst.

>
error: Content is protected !!
Scroll naar boven