Ayurvedisch behandelpakketten

Pakket 1 - WELDADIGE ANTI-STRESS | ONTSPANNINGSMASSAGE

Kizhi massage

Volledige lichaamsmassage met warme kruidenolie. De kruidenolie wordt op jouw constitutie afgestemd. Dat maakt iedere abhyanga uniek. Abhyanga kan voorafgegaan worden door de svedanacabine (vergelijkbaar met een  sauna) en afgesloten worden met een kruidenbad. 

Abhyanga is een belangrijk onderdeel van preventieve geneeskunde. Het is een diepgaande anti-stress behandeling, verlicht spierstijfheid en pijn. Maakt diepgewortelde weefseltoxines los en herstelt het evenwicht in het geest/lichaamsproces. Laat emotionele blokkades die in het weefsel zijn opgeslagen los en zorgt voor een totale ontspanning.   

In dit pakket wordt de Abhyanga vooraf gegaan door een Kizhimassage. Kizhi is een linnen of katoenen zakje met zaden of bladeren dat in de warme kruidenolie zit. Al deppend en tamponnerend gaan we met deze kruidenbuiltjes over je lichaam heen met warme kruidenolie. Dat geeft een diepe ontspanning.

Wanneer we in deze diepe ontspanning zitten wordt de behandeling vervolgd met Abhyanga voor een maximaal resultaat. Je voelt je na deze behandeling herboren. 

Svedanacabine

De svedanacabine lijkt op een gewone sauna en is gebouwd van cederhout.  Deze ruimte wordt gevuld met kruiden en opgestookt tot 80 graden. Deze kruiden worden vers geplukt en uitgekozen op jouw specifieke constitutie.  De geur maar ook de inhoudstoffen die vrij komen uit de kruiden geven de cabine een heerlijke geur die je opneemt zowel door je huid als door je neus. Het ruikt niet alleen heerlijk, de kruiden dringen ook je lichaam in waar ze hun helende werking kunnen doen. Wanneer je ook voor het kruidenbad kiest worden deze  kruiden ook in je badkruiden verwerkt.

Tarief pakket 1

Abhyanga en Kizhimassage
160
120 per behandeling van 1,5 uur
 • Inclusief de svedanacabine
 • Inclusief de kizhimassage
 • Inclusief douchen na de behandeling
 • Exclusief kruidenbad van - 55 euro
Ontspanning

Pakket 2 - VERGROOT JE WEERSTAND

Drukpuntmassage

Als je vermoeider, lustelozer en wat meer stress ervaart, is een drukpuntmassage een uitstekende behandeling om je weerbaarder te maken. De drukpunten heten in de ayurveda marmapunten.

In de ayurveda masseren we de marmapunten om de energiebanen vrij te maken van afvalstoffen. Zie het als het verwijderen van stenen (blokkades) in een rivier waardoor de stroming stagneert. Of het oplossen van files zodat de auto’s op het wegennet weer ongestoord kan rijden. Het weghalen van deze blokkades zorgt ervoor dat je energie weer gaat stromen waardoor je weer lekkerder in je vel zit.

Wij hebben inmiddels erg veel positieve reacties gehoord van mensen die last hebben van Long COVID en/of ernstige vermoeidheid die erg veel baat hebben bij deze intensieve massagevorm.

Deze behandeling versterkt de vitaliteit van je lichaam en laat je energie weer vrijelijk stromen.

De behandeling wordt vooraf gegaan door de opening van je chakra’s zodat je lichaam ontvankelijk wordt voor de marmamassage.

Tarief pakket 2

Drukpunt- en chakramassage om je weerstand te vergroten
160
125 per behandeling van 1,5 uur
 • Inclusief de svedanacabine
 • Inclusief de chakramassage
 • Inclusief douchen na de behandeling
 • Exclusief kruidenbad van - 55 euro
Weerstand

Pakket 3 | GEWICHTSVERLIES - CELLULITIS - VERJONGEND

ayurvedische behandeling

Ben je aangekomen, voel je je opgeblazen of heb je onverklaarbare pijnen en kwalen, dan is een combinatie van oliemassage en zweetopwekken de juiste keuze. Dat doen we met een methode genaamd Pizhichil.
Bij deze behandeling wordt een doek in warme medicinale olie gedoopt en vervolgens uitgeknepen en op de cliënt gegoten, gevolgd door een verjongende massage.
Deze behandeling bevordert de bloedsomloop en verwijdert ook alle gifstoffen via het zweet. Pizhichil beschermt het lichaam tegen ziektes en bouwt immuniteit op voor een gezond leven. Deze behandeling wordt beschouwd als zeer rustgevend en verjongend.

Tarief pakket 3

Pizhichil en chakramassage voor gewichtsverlies en verjonging
160
130 per behandeling van 1,5 uur
 • Inclusief de svedanacabine
 • Inclusief de chakramassage
 • Inclusief douchen na de behandeling
 • Exclusief kruidenbad van - 55 euro
Verjonging
panchakarma-pancha-karma-nederland-massage-ayurveda-witharen-(1)
>
error: Content is protected !!
Scroll naar boven