AyurvedaPraktijkAmsterdam2000

Volgend jaar bestaat ons centrum 25 jaar!

Volgend jaar wordt een buitengewoon jaar voor ons – ons centrum viert zijn 25-jarig bestaan! 🎉 Bijna een kwart eeuw lang hebben we ons toegewijd aan het bieden van hoogwaardige Ayurvedische zorg en het delen van de eeuwenoude kennis van deze holistische geneeskunde in Nederland en Europa.

Lees verder »
Ayurveda-Stress-Pakket

Ervaar de kracht van Ayurveda met onze uitgebreide behandelpakketten!

Wij hebben op maat gemaakte Ayurvedische behandelpakketten die speciaal ontworpen zijn om je te helpen een optimale gezondheid en welzijn te bereiken op een holistische manier. Met behulp van eeuwenoude Ayurvedische principes en natuurlijke producten bieden we een scala aan behandelingen die gericht zijn op het herstellen van balans in lichaam, geest en ziel.

Lees verder »
Ayurveda day Brussel 23012024

Ayurveda Day in Brussel on 23 januari 2024

Meeting on 23rd of January in Brussel.
World’s most Ancient Traditional System for Health & Wellbeing
Ever since human beings arose, we have been engaged in a continuous effort to fulfill our natural needs of hunger, thirst, sleep and ward off disease and discomfort. Ayurveda has its genesis in this context as a reflection of our natural urges towards health and wellness and is closest to our hearts as a profound system of traditional science rooted in the philosophy of India.

Lees verder »
Long-Covid-Ayurveda

Puur Herstel: Ayurveda’s Kracht bij het Fysieke Herstel van Long COVID.

In dit artikel duiken we in de fysieke uitdagingen waar mensen met langdurige COVID voor staan. We bespreken de recente resultaten van het Nederlands onderzoek naar Long COVID en ontdekken hoe Ayurveda, met haar reinigende en verjongende kuren, een cruciale rol kan spelen in het aanpakken van de fysieke klachten die langdurige vermoeidheid veroorzaken. We beschrijven de mogelijkheden en inzichten van Ayurveda om deze patiënten te ondersteunen en te helpen herstellen van de impact van Long COVID.

Lees verder »
Van Hart tot Hart

Van Hart tot Hart

In deze huidige tijd leun ik zwaar op mijn rotsvaste familieband. Zo’n familieband hoeft niet altijd een bloedband te zijn. Je kunt ook oprecht een heel diep familiegevoel hebben met mensen die resoneren met jouw opvattingen van het leven.

Lees verder »
MarmaMassage

4-Daagse Marma Cursus maart/april 2024

Datum: 28, 29, 30, 31 Maart 2024 | 4, 5, 6, 7 April 2024

Locatie: Europa Ayurveda Centrum Witharen

Kosten: 797,- inclusief verblijf, alle Ayurvedische maaltijden, vitaal water en kruidenthee, lessen en werkboek.
Gratis parkeren.

Lees verder »
Cornelis Ayurveda Keynote One Health

One-Health | Nationale Ayurveda Dag in het Gandhi centrum Den Haag

Fantastisch nieuws! In het kader van de Nationale Ayurveda Dag met als thema “One Health” was ik uitgenodigd als keynote speaker door Mr. Krish Gupta, de directeur van het Gandhi Centrum, de culturele vleugel van de Indiase ambassade in Den Haag. Een geweldige kans om te laten zien wat Mohana en ik de afgelopen 23 jaar hebben gedaan in Nederland om Ayurveda te verspreiden

Lees verder »
Video Introductie Cornelis Peters

Voldaan en tevreden.

Het lijken ouderwetse woorden maar zo voel ik me oprecht. Afgelopen week heb ik, samen met mijn topteam, weer een prachtige Panchakarma-week verzorgd voor onze cliënten. Het is telkens opnieuw

Lees verder »
PMDD_640 Ayurveda

Hebben jullie Tips voor PMDD?

Het Premenstrueel Dysforie Syndroom (PMDD) is een ernstige vorm van premenstrueel syndroom (PMS). Het manifesteert zich met emotionele en fysieke symptomen die enkele dagen tot twee weken vóór de menstruatie beginnen en doorgaans verdwijnen bij aanvang van de menstruatie. PMDD is in feite een stemmingsstoornis die gelinkt is aan de hormonale cyclus, specifiek aan de premenstruele of luteale fase van de menstruatiecyclus.

Lees verder »
open tuindag witharen

Ayurveda in Overvloed: Een Terugblik op Onze Open Tuindag

Alle ingrediënten om Ayurveda breed neer te zetten, hadden we bedacht. Met een ongelooflijk fijn team en niet te vergeten mijn zielenmaatje Marijke, mijn zus, hadden we een onvergetelijke dag. De foto’s spreken voor zich, en de volgende open tuindag staat alweer in de stijgers. Dit keer ga ik al mijn collega’s uitnodigen om met een stand in onze tuin hun Ayurveda praktijk, producten, of scholing te laten zien. Witharen gaat synoniem worden met Ayurveda.

Lees verder »
error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.