Photocredits: Digital image door Cornelis Peters & Vighnesh Peters

Vaderdag is de perfecte gelegenheid om de vaders in ons leven te vieren en hen te herinneren aan het belang van zelfzorg. Bij het Europa Ayurveda Centrum geloven we dat goede zelfzorg begint met het in balans brengen van lichaam en geest. Dit jaar nodigen we alle vaders uit om kennis te maken met de eeuwenoude wijsheid van Ayurveda en de voordelen van een gebalanceerde levensstijl.

Laten we beginnen met een korte uitleg van de leefstijlregels van Ayurveda.

Ayurveda, de traditionele Indiase geneeswijze, biedt eenvoudige maar krachtige leefstijlregels om vaders gezondheid te verbeteren en zijn welzijn te bevorderen:

Dagelijkse Routine (Dinacharya): Begin je dag met een glas warm water, gevolgd door lichte oefeningen en meditatie. Dit helpt om de spijsvertering op gang te brengen en de geest te kalmeren.

Gebalanceerd Eten (Ahara): Kies voor verse, seizoensgebonden en natuurlijke voedingsmiddelen. Vermijd bewerkte voedingsmiddelen en eet op regelmatige tijden om je spijsvertering optimaal te houden.

Zelfmassage (Abhyanga): Geef jezelf een dagelijkse zelfmassage met warme olie om de bloedsomloop te verbeteren en stress te verminderen.

Voldoende Slaap (Nidra): Zorg voor een goede nachtrust door een consistent slaapritme aan te houden en een rustige slaapomgeving te creëren.

Ademhalingsoefeningen (Pranayama): Ademhalingsoefeningen helpen om de longen te versterken en het zenuwstelsel te kalmeren.

Speciale Vaderdagactie: Verwen je Vader met Ayurveda

Om vaders te helpen deze gezonde gewoontes te integreren, biedt het Europa Ayurveda Centrum een speciale actie aan voor Vaderdag. Met de kortingscode VADER2024 ontvangt je vader 20% korting op een Ayurvedisch balans consult of een van onze drie meest geboekte massages:

Abhyanga: Beleef een revitaliserende lichaamsmassage met warme kruidenoliën die je immuunsysteem een boost geeft. Deze massage kalmeert je zenuwen, bevordert een diepere nachtrust en verhoogt je energieniveau.

Shirodhara: Ervaar de rustgevende werking van Shirodara. Deze behandeling kalmeert je geest, maakt je hoofd leeg en balanceert je hormonen. Een zachte stroom warme olie over je voorhoofd laat alle stress verdwijnen.

Kizhi Massage: De Kizhi-massage helpt bij het verminderen van spierspanning en spierpijn, wat zorgt voor een diepere ontspanning en verlichting van fysieke ongemakken. Deze massage stimuleert de bloedcirculatie, wat zorgt voor een verbeterde zuurstof- en voedingsstoftoevoer naar de cellen, essentieel voor het herstel en de vitaliteit van het lichaam

Hoe te Boeken?

Bezoek onze website en gebruik de kortingscode VADER2024 bij het afrekenen om van deze exclusieve Vaderdagaanbieding te profiteren. Laat je vader ervaren hoe Ayurveda kan bijdragen aan zijn welzijn en hem helpen om in balans te blijven.

Vier Vaderdag met een Cadeau van Gezondheid

Dit jaar, geef je vader het cadeau van gezondheid en welzijn. Nodig hem uit om de leefstijlregels van Ayurveda in zijn leven te integreren en ontdek samen de voordelen van een gebalanceerde en harmonieuze levensstijl.

 

Van het hele team bij het Europa Ayurveda Centrum: fijne Vaderdag!

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.