Whiteboard Friday is na 7 jaar weer terug!

Prakruti en Vikruti, twee begrippen in de Ayurveda.

In 2014 ben ik begonnen met een hele serie video’s op te nemen. Dit waren allemaal video’s met een whiteboard en ik zond dit uit op vrijdag. De term Whiteboard Friday was geboren. Met die video’s vertelde ik op een interactieve manier over Ayurveda. Vandaag wil ik dat weer oppakken. Vandaag vertel ik jullie over de begrippen Prakruti (genotype)  en Vikruti (fenotype) en de enorme betekenis achter deze twee woorden.

Wanneer je vragen hebt over Ayurveda kun je dat hieronder stellen. Ik neem dat dan mee in mijn volgende Whiteboard Friday video.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

1 gedachte over “Whiteboard Friday is na 7 jaar weer terug!”

  1. Paula Pulmans

    Wow, je hebt me geraakt, dit is geen toeval dat ik deze video nu zie, na het consult van gisteren, ik ben ontroerd en moet er ook hartelijk om lachen! Dank u, dank u
    Namaste
    I Am Paula

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.