partners-europa-ayurveda-centrum

Partners waarmee we graag samenwerken om samen te groeien.

Vechtdalchalet

Ervaar de betoverende schoonheid van het Vechtdal vanuit een Vechtdalchalet terwijl je geniet van prachtige zonsondergangen, het observeren van zwanen op de Regge en het spotten van reeën op de Lemelerberg. Luister ’s nachts naar het roepen van uilen en word ’s ochtends wakker met het vrolijke getjilp van vogels. Het Vechtdal is werkelijk adembenemend mooi!

Deze chalets bevinden zich te midden van de natuur op een kleinschalig park. Geniet van het comfort en de luxe van deze chalets en voel je als een koning te rijk in het Vechtdal. Lees de lovende recensies in het gastenboek en ontdek waarom gasten kiezen voor het huren van een Vechtdalchalet. Combineer je verblijf met een Ayurvedisch pakket of een Panchakarma-week bij het Europa Ayurveda Centrum.

Hier geniet je van een ontspannen vakantie terwijl je tegelijkertijd werkt aan het vernieuwen of onderhouden van je gezondheid. Maak van je vakantie een helende ervaring bij Vechtdalchalet!

Mark en Anouk kennen we al jaren van de massagevakbeurs SoonerEvents. Corona bracht Mark en Anouk een beetje noodgedwongen (omdat ons andere werk nogal te lijden had), op het idee een aantal chalets gerieflijk en van alle gemakken voorzien in te richten.

Genoeg reden dus om ons samen heerlijk uit te kunnen leven om er zowel binnen alsook buiten iets moois te maken van het Vechtdalchalet.

Anouk heeft zich voornamelijk bezig gehouden met de inrichting en het bedenken, want dat is echt haar ding en Mark voert het uit, hij is een geboren klusser!

Zo werden wij een team, de perfecte combinatie! Dus naast de massagevakbeurs vinden wij ons ook weer in deze nieuwe samenwerking. Geloof me als Mark en Anouk iets doen, dan is dat voor het volle 200% en vaak nog iets meer. 

Telefoonnummer is: 038 76 000 88 / 06 4070 7525 / 06 3407 4329 en ons emailadres is dit: vechtdalchalet@gmail.com

Mark en Anouk van Vechtdalchalet.nl
Studio Landgoed het Vlier
Studio Landgoed het Vlier

Landgoed het Vlier

Graag introduceren we Landgoed het Vlier aan jullie. Een oase van luxe en rust te midden van de prachtige natuur van het Vecht- en Beneden-Reggegebied. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende vakantie met vrienden of familie, of je wilt jezelf verwennen met een revitaliserende panchakarma kuur of een van onze andere pakketten, landgoed het Vlier heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf.

De accommodaties variëren van comfortabele gastenkamers tot een ruime studio en een sfeervol landhuis, allemaal zorgvuldig ingericht en voorzien van moderne voorzieningen. Of je nu kiest voor een intiem uitje met z’n tweeën of een groepsverblijf, bij Landgoed het Vlier vind je de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen.

Geniet van de prachtige natuurlijke omgeving, verken de wandel- en fietspaden in de buurt, of ontspan gewoon in de weelderige tuinen en geniet van het rustgevende geluid van de vogels. En als je wilt genieten van onze panchakarma kuur of een van onze andere wellnesspakketten, hoef je niet ver te reizen voor een prachtige overnachting.

Bij Landgoed het Vlier streven ze ernaar om je een onvergetelijke ervaring te bieden, waar je kunt ontspannen, opladen en genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. Kom langs en ontdek zelf de magie van dit prachtige landgoed. Wen van der Sluijs kijkt ernaar uit om je te verwelkomen!

Neem contact op met deze schitterende locatie en boek je week naar keuze. 

Onze samenwerking begon met een gedeelde positieve ervaring van een van onze cliënten en gasten van Landgoed Het Vlier. Hierop volgde onderstaande e-mailwisseling, en zo is het begonnen.

Goedemiddag, Een gast van ons was te gast afgelopen dagen in jullie centrum. Zo leuk om te horen van haar, dat ze heerlijke dagen heeft gehad bij jullie en zo heerlijk bij ons heeft geslapen en geleefd. Ik hoop dat jullie onze plek kunnen promoten. Wij gaan op onze site ook een pagina maken met daarop vermelding van jullie centrum.

Landgoed het Vlier.

Dat lijkt me een uitstekend idee.
Gaan we doen.

Met vriendelijke groet,

Kind regards,
Cornelis Peters van het Europa Ayurveda Centrum

Bed en Breakfast de Vier Jaargetijden in Ommen

Wij hebben de beschikking over vier kamers, die ruim en netjes zijn. Al onze kamers hebben nieuwe bedden en beddengoed. Wij krijgen geregeld complimentjes over onze heerlijke bedden.
De kamers bieden allen een prachtig uitzicht op de rivier en het weiland waar in de zomer de Lakenvelder koeien grazen en de kalfjes rond dartelen. Twee kamers (de lente- en de zomerkamer) bevinden zich op de benedenetage en zijn in de zomer heerlijk koel. De andere twee kamers zijn op de bovenetage. De kamers boven zijn ruimer dan de benedenkamers, Twee kamers boven hebben drie bedden.

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.