Wijsheidkit van 5 planten voor gezondheid en geluk.

Wijsheidkit
Onze wereld is vol met straling en negatieve energieën. Een natuurlijke manier om deze energieen te neutraliseren is met speciale kruiden. Wij hebben vijf exclusieve planten opgekweekt die als set aangeboden worden. Deze medicinale kruiden helpen om de negatieve energieen op te nemen, terug naar de aarde te brengen en te transformeren tot positieve voedende energie. De kruiden kunt u gewoon in uw huis neerzetten op uw favorite plaats zodat de kruiden hun werk kunnen doen. De wijsheidskits voor gezondheid en geluk bestaande uit 5 medicinale kruiden die in Witharen zijn opgekweekt zijn vanaf nu te bestellen en in overleg op te halen. De vijf planten kunt u gewoon in uw kamer zetten. Ze zijn voor binnen bedoeld.
De vijf planten worden allemaal in de ayurveda gebruikt en staan voor gezondheid, welzijn en geluk. Mooie dingen dat iedereen wel kan gebruiken.
De kit kost 50 euro en daar haalt u een heleboel wijsheid en gezondheid mee in huis.
Leuk om te hebben en fijn om te geven. Op uw verzoek schrijft Dr. Mohana in overleg met u een fijne boodschap op handgeschept papier voor diegene die dit als cadeau van u krijgt.
Een mooi gebaar.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.