Verslag première Mind Walls II, the revelation

httpv://www.youtube.com/watch?v=2Qo8WIZPwdQ

Wij kijken weer terug op een hele mooie dag met veel fijne mensen en mooie reacties. De dagen vooraf zijn altijd heel erg druk. Er moeten nog zoveel dingen gebeuren voordat alles klaar is. Zo wilde Vighnesh de verlichting in de zaal nog verfraaien. Dat is prachtig geworden. Mohana wilde nog graag een Kalam maken voor Bobbie. Dat vond ik ontroerend om te zien. Tijdens de filmdagen is ons hondje Bobbie overleden en dat heeft ons diep geraakt. Door hem de aandacht te geven die hij verdient, hebben we ons verdriet in iets positiefs kunnen omzetten.

Teamspirit

Het editten van de film is een zeer tijdrovende klus. Je kunt maximaal 3 minuten per dag maken, om even een idee te krijgen waar ik het over heb. Tijdens al die verschillende werkzaamheden ervaar ik de teamspirit altijd weer als heel erg inspirerend. Ik vertelde dat ook tijdens mijn toespraak voor het publiek. Samenwerken met Mohana in haar films betekent dat je eigenlijk nooit precies weet wat je moet doen. Je geeft je over aan haar regie en dan ontstaat er iets in jezelf en bij anderen waardoor er een meerwaarde ontstaat. Je overstijgt je eigen kunnen en datzelfde gebeurt ook met de andere mensen. Er ontstaat een soort overtreffende trap en dat is iedere keer weer bijzonder om te ervaren.

Alle data op een rij

Gisteren heeft Vighnesh nog een videoverslag gemaakt van de première. Het is een mooi verslag geworden. U kunt dit hierboven bekijken. Mocht u de film gemist hebben, dan volgen hieronder nog even alle data op een rij wanneer de films draaien. Mind Walls I op 17/3, 14/4, 19/5 en 9/6. Mind Walls II op 24/3, 28/4, 26/5, 16/6. Wij hopen u te ontmoeten tijdens één van deze dagen.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven