Veilig je medische gegevens opsturen? Bij ons kan dat!

Voor het Europa Ayurveda Centrum is de beveiliging van persoonlijke informatie over de gezondheid van onze patiënten essentieel. In ‘de wereld van nu’ waar we in staat zijn om medische gegevens in een oogwenk te versturen is veiligheid absoluut noodzakelijk.

Wij hebben ons verdiept in een aantal applicaties die medische gegevens niet alleen veilig maar ook versleuteld verstuurd. Dat zijn er nogal wat. Na het een en ander uitgeprobeerd te hebben besloten we ons te verbinden aan Sendthisfile. Een bedrijf met jarenlange ervaring dat heel veel klanten heeft in de gezondheidzorg, overheid en de financiele wereld. Niemand anders dan wij kunnen uw gegevens ontvangen en via versleuteling ook weer terug lezen.
Op onze consultpagina zijn de documenten voor een consult te downloaden op uw computer. U vult de gegevens in en via de beveiligde site stuurt u de ingevulde formulieren naar ons toe.

Zo eenvoudig is het.

Wanneer u hier nog vragen over heeft hoor ik het graag.

Cornelis Peters

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.