VedaPulse een ware revolutie in onze praktijk

Dr. Vasant Lad and Prof. Oleg Sorokin.
Dr. Vasant Lad and Prof. Oleg Sorokin.

Wij zijn uitgekozen om samen met het vermaarde Ayurveda Instituut van dokter Vasant Lad uit Amerika de VedaPulse te valideren. Het apparaat is wereldwijd een ware hype aan het worden in de ayurveda praktijken nadat de uitvinders vorige week het apparaat tijdens het 16de internationale symposium in Duitsland gedemonstreerd hebben.

Speciaal

Wat is er dan zo speciaal aan dit apparaat zou je zeggen. Wel, voor het eerst in de geschiedenis van de polsdiagnose is er nu een ongelofelijk gevoelig apparaat ontwikkeld dat in staat is om de polsdiagnose te vertalen naar voor iedereen leesbare informatie. De subjectieve ervaring wordt vertaald naar een objectieve verslag.

VedaPulse
VedaPulse

Uniek

Normaal gesproken leest de ayurveda arts of therapeut de pols en dan moet je maar geloven wat hij of zij zegt. Je ziet namelijk niet wat de therapeut of arts voelt. Nu kun je meekijken met wat er gebeurd. Dat is voor de clienten een enorme positieve ervaring. Daarom is dit zo uniek.

Uitvinding door wetenschapper en arts

De VedaPulse is uitgevonden door de professoren Sorokin en Subotyalov. Beide profesoren zijn afgestudeerd als arts en zijn later in hun carriere gefascineerd geraakt in ayurveda. Samen hebben zij dit apparaat ontwikkeld en verfijnt tot het hoogwaardig stukje techniek dat het nu is.

Compleet pakket

Het consult met de VedaPulse zit in een volledig pakket. In dit pakket wordt de constitutie bepaald met de gewone polsdiagnose én de VedaPulse, én uitgebreide anamese, én voedings- en leefstijladviezen én er wordt een behandelplan opgesteld indien nodig. Dit pakket wordt tot eind oktober 2014 voor een sterk gereduceerde prijs aangeboden omdat de gegevens anoniem verwerkt worden in de validatie.

Kans

Een kans voor iedereen om op een uitgebreide manier een volledig inzicht te krijgen in je gezondheid met adviezen en aanwijzingen hoe je dit kunt verbeteren. Ook bij ziekten kunnen we zien welke organen er betrokken zijn bij de aandoening en hoe we dit kunnen ondersteunen.

Boek je consult

Klik op de agenda en boek zelf je consult. De agenda laat een aantal data zien met voorstellen. Je krijgt van ons bericht als de afspraak gemaakt is.

agenda

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

1 gedachte over “VedaPulse een ware revolutie in onze praktijk”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.