Vanaf vandaag nu ook Online Video Consulten mogelijk!

Als extra service voor onze cliënten bieden wij nu ook online video consulten aan.
Het grote voordeel van deze consulten is dat u er niet de deur voor uit hoeft. U kunt gewoon vanaf uw eigen computer, tablet of smartphone het consult hebben.

Het werkt heel eenvoudig. U maakt een afspraak met ons via Stuur een e-mail (of telefoon 0523 677208 of 06 5241 6523)
en u krijgt van ons een link in uw email waar een link staat naar de website.

U hoeft geen software te installeren op uw computer.

Voor een persoonlijk online consult is het tarief €75,00 voor een half uur. Maak hiervoor een afspraak via de contactpagina of Stuur een e-mail zodat u op de dag en tijdstip van afspraak de virtuele wachtkamer kunt betreden.

Wilt u dit graag op uw smartphone doen dan kunt u de app downloaden.

Webcamconsult is geschikt voor desktop, laptop, en smartphone of tablet met IOS of Android. Voor mobiele telefoons dient u wel de app te downloaden uit uw Appstore (Apple) of Playstore (Android). Zoek op “webcamconsult” en u vindt onmiddellijk deze app. De blauwe (gratis) versie is voor cliënten/patiënten nodig om in de online wacht- en spreekkamer te komen, en de Pro (betaalde) versie is voor behandelaren (artsen, consultants). U kiest dus voor de blauwe versie.

Met de webcamconsult of video online consult app kunt u via uw iPhone of iPad naar het online spreekuur van Cornelis Peters komen. U krijgt van ons secretariaat een mail ter bevestiging van uw online afspraak. In deze mail is een link opgenomen via welke u naar het online spreekuur kunt (een half uur voor de afgesproken tijd kunt u al terecht). Indien u de mail via uw iPhone of iPad heeft geopend, dan zorgt de link er voor dat de online video consult app automatisch wordt geopend. U bevindt zich dan in de wachtkamer totdat Cornelis Peters u naar het online spreekuur overschakelt.

[camera]Cornelis Peters
Cornelis Peters is onderzoeker en expert op het gebied van gezondheid en welzijn vanuit Ayurveda. Hij deelt zijn kennis over ‘de zes treden‘ waarmee de weg naar persoonlijke groei en gezondheid voor iedereen open ligt via deze artikelen en de gratis MasterClass “Tien Ayurvedische leefregels voor een leven vol energie. Deze masterclass is gratis te downloaden via deze site.”.[/camera]

Wat zijn uw ervaringen met consulten online. Deel het met ons.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven