Uitnodiging Kerstretraite – Parel van Ommen

Komen jullie ook naar de Kerstretraite? www.ayu.nl/agenda 

Onze dagelijkse Ayurveda tips ontvangen?: www.ayu.nl/dat 

“Dit is een parel van Ommen”.
We hebben dit jaar het genoegen gehad dat de burgemeester van Ommen ons centrum bezocht heeft.

Dat was voor het eerst, en het eerste wat hij zei toen wij met z’n allen de presentatie hadden gegeven van wat ieder van ons in het centrum doet, was deze quote: “Dit is een parel van Ommen die nog maar weinig mensen kennen.”

In de laatste week van dit jaar willen we jullie heel graag uitnodigen voor onze kerstretraite.

De kerstdagen zijn dan al geweest, maar die laatste dagen voor het nieuwe jaar zijn toch wel heel speciaal. Om die reden hebben we bedacht om een kerstretraite te organiseren waarin wij terugblikken op het jaar dat achter ons ligt en waarin we vooruitblikken op het jaar dat voor ons ligt.

We hebben natuurlijk een ongelooflijk boeiend maar ook wel een wonderlijk jaar achter de rug.

Dan is het toch wel heel fijn om met gelijkgestemden gewoon eens bij te praten om op dit jaar te reflecteren. Wat is er nou precies gebeurd, wat kunnen we hiervan leren en hoe gaan we hiermee op een andere manier de toekomst in?

We willen dat aan jullie doorgeven met verschillende lezingen, maar we willen ook heel goed naar jullie luisteren. De discussie die we hebben met elkaar vormt als het ware de retraite zelf. Tussendoor gaat Eva yoga-oefeningen geven, dus je bent ook fysiek een beetje bezig. Het is niet alleen denken en praten maar ook gewoon lekker bewegen.

We hebben hier een schitterende omgeving, dus als je bijvoorbeeld in de stad woont en dan niet zo veel naar buiten kunt, zit je hier goed. We hebben zo’n mooie omgeving hier, we hebben de bossen hierachter en we hebben de vennetjes, naaldboombossen, heide en dat allemaal op wandelafstand hiervandaan.

We kunnen dan niet alleen fijn praten, we kunnen ook wandelen, iets creatiefs gaan doen en, niet te vergeten, we hebben een ongelofelijke heerlijke Ayurvedische lunch iedere dag. Dus het is een verwennerij van lichaam en geest, een reflectie, bezinning maar ook een kijk op en blik naar de toekomst, met elkaar en met gelijkgestemden, hoe we elkaar kunnen ondersteunen.

Dat we gewoon op een hele fijne manier een nieuw jaar ingaan aan de hand van deze retraite.

Daar willen we heel graag aan meedoen.

Er zijn vijf mensen die hier actief mee bezig zijn:

Simone die Ayurvedisch kookt.

Vighnesh die een hele mooie lezing gaat presenteren over het gevoel en wat je daarmee kunt doen.

Eva met haar meditaties en yoga, Froukje gaat iets vertellen over voeding en ik rijg dit samenspel aan elkaar met een woordje zoals ik nu ook doe. Ik ben de verbinder in deze vijf dagen.

Ik zie er echt naar uit om jullie te verwelkomen om hier bij ons in Witharen de laatste week van het jaar 2021 samen te beleven.

Welkom bij de kerstretraite in Witharen.

Namaste

Komen jullie ook naar de Kerstretraite? www.ayu.nl/agenda 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven