Terugblik Internationaal Therapeut Expo Houten

We kijken terug op een hele fijne, inspirerende beurs met volop ruimte en tijd voor bekende cliënten, nieuwe mensen, collega’s, leveranciers en toevallige voorbijgangers. 

Op de foto staan Alexander (rechts) mijn zus Marijke (midden) en ik aan de linkerkant. In de middag en de volgende dag werden we afgewisseld door Jacklyn en Froukje. 

Van te voren hadden we een inschatting gemaakt van wat we wilden bereiken met deze beurs. We wilden in ieder geval 100  nieuwsbrieflezers verzamelen, dat zijn er 97 geworden waar we blij mee zijn, 4 panchakarma kuren, dat zijn er twee geworden, en 10 massagepakketten verkopen en dat zijn er elf geworden. Onze inschatting is dus aardig uitgekomen. 

Tijdens deze beurs hebben we ook een loterij gehouden. Iedereen die zich inschreef voor de nieuwsbrief mocht een nummer trekken. Iedere dag om 16 uur trokken wij een lootje en die persoon won dan een massagepakket.

De winnaressen zijn Anja Peters (geen familie van mij) en Marleen Koppejan. Halverwege de maand december komen zij naar Witharen toe om hun gratis massagepakket te ontvangen. Hoe leuk is dat!

Gelijktijdig met deze beurs kondigden wij ook onze volgende beurs aan en die is in maart volgend jaar. Nog maar enkele maanden dus. In die beurs organiseren wij een Ayurveda paviljoen, een Ayurveda studiedag en een Ayurveda catering. 

Driedubbelop Ayurveda dus. 

Het was heerlijk om weer ouderwets met zoveel mensen samen te zijn. Ik kijk dus met veel plezier uit naar maart 2023 in Gorinchem naar de volgende beurs. 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.