Prijsstijging Momordica Charantia

Wij kweken al jaren de Momordica charantia, een vrucht uit de cucurbitacea familie. Inmiddels hebben wij al heel veel mensen kunnen verrassen met de aparte smaak. De vrucht is namelijk erg bitter. Nu is thee altijd wel een beetje bitter maar dit is toch wel de “King of Bittertaste”. Waarom zou je dit drinken vraag je jezelf dan af!

Daar is een hele grote reden voor.

Ten eerste is deze vrucht heel medicinaal, het werkt ontstekingsremmend, balanceert het glucose gehalte in je bloed, reinigt de bloedvaten en wordt daarom graag gedronken door mensen die graag hun cholesterol gehalte willen handhaven. Kortom niets dan lof voor dit gewas.

Nieuwe oogst binnen

Wij hebben weer een hele nieuwe oogst binnen en dat wordt nu verwerkt. Door de intensieve behandeling van deze oogst gaan wij de prijs verhogen van €30,- naar €32,50 voor vier zakjes thee van 80 gram. Vanaf 1 oktober gaat de nieuwe prijs van start. Onze vaste clienten hebben al een bericht ontvangen. Dus op naar de webwinkel en bestel de thee nog voor de oude prijs.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.