Onze Kruiden zijn nog aan het Hiberneren.


Dat betekent dat ze nog in de winterslaap zitten. Het is nog te koud om boven de grond te komen. Gelukkig is het vandaag al een stukje warmer dan in het begin van de week dus het gaat de goede kant uit.

Ondanks dat er nog geen kruid te zien is zijn de voorbereidingen al volop bezig. De strooiwagens voor de verschillende zaden staan al klaar. De zaaibedden zijn al op papier uitgetekend en ingedeeld. De zaden in de zadenkamers staan klaar.

Ieder jaar verzamelen wij de zaden van onze kruiden voor het nieuwe jaar. Alleen de allerbeste gaan door. Zo zijn we goed voorbereid om een top kwaliteit aan kruiden te kweken voor de verschillende afdelingen.

Een deel wordt gebruikt om onze producten te maken, een ander deel wordt gebruikt voor onderzoek en ten slotte houden we het laatste deel achter om opnieuw te zaaien.

De aansluiting met het land, de vedische landbouwmethode die we gebruiken en onze verbinding met onderzoeksinstellingen maken ons werk boeiend en belangrijk. Op deze manier ervaren wij de samenhang van de aarde die onze kruiden laat groeien tot aan het eindproduct waarmee wij mensen kunnen ondersteunen in hun gezondheid.

Het is een unieke combinatie en daar wil ik jullie de komende tijd van alles over vertellen.

Vergeet je niet in te schrijven als je onze kruidentuinen in juli wilt bezoeken. De tuinen zijn slechts twee dagen in het jaar open dus pak je kans.


Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven