Onderzoeksproject Diabetes Mellitus 2 en Obesitas

Met een zekere regelmaat gaan wij naar de beide steden Wageningen en Arnhem in verband met het wetenschappelijk onderzoek van een ayurvedisch kruidenpreparaat. Dat kruidenpreparaat bevat 20 kruiden die in onze tuinen gekweekt worden en bij elkaar een unieke combinatie vormen om diabetes mellitus 2 te reguleren. Tevens werkt dit middel gewichtsbeheersend bij obesitas. Vanmorgenvroeg de kruidenbestanddelen geplukt en in een koelbox geplaatst. Vervolgens direct naar de twee kennisinstellingen gereden om deze kruiden te overhandigen voor onderzoek op toxines en inhoudstoffen.
Eind van dit jaar gaat de clinical trial starten. Het blijft al met al zeer spannend. Wordt vervolgt…

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

3 gedachten over “Onderzoeksproject Diabetes Mellitus 2 en Obesitas”

 1. Bert van Tol

  Diabetes voorkomen door een goed voedings- en leefpatroon is een eerste …. Maar als je eenmaal diabetes hebt, dan wil je graag weer terug naar een volledig gezond en op zichzelf functionerend lichaam ….
  Ik heb hoop en geloof, dat Ayurveda daarin veel kan betekenen.

  1. Zijn er al onderzoeksresultaten bekend? Ben hier zelf zeer in geïnteresseerd omdat ik DM2 heb en dus op zoek naar iets wat mij kan helpen om mijn medicijngebruik te verminderen of helemaal stop te zetten.

   1. Cornelis Peters

    Dag Daisy,
    De onderzoeken zijn nog niet afgerond. Dat wordt eind dit jaar. Daisy maar je bent van harte welkom voor het seminar over suiker in balans waar ik je meer vertel over mogelijkheden om zelf erg veel aan je situatie te veranderen.
    Uiteraard probeer ik ook zoveel mogelijk via mijn site tips en adviezen te geven dat voor iedereen toegankelijk is.
    Met vriendelijke groet,
    Cornelis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven