OHM TV en EAC in Mahashivaratri

Ter gelegenheid van Mahashivaratri op 10 maart zendt OHM TV een programma uit met informatie over deze bijzondere nacht.

Herhaling zondag 10 maart 15.00-15.30 uur Ned 2

Mahashivaratri is de nacht waarop de goddelijke manifestatie Shiva door miljoenen hindoes over de hele wereld wordt aanbeden. Dit wordt op verschillende manieren gedaan, omdat er verschillende benaderingen zijn van deze religieuze dag.

Verschillende invalshoeken

Tijdens deze uitzending zie je hindoes die deze dag op een andere manier benaderen. Zo beleeft Mohana deze nacht vanuit de quantumfysica: alles bestaat uit energie en op deze nacht is de energie zodanig dat men zichzelf kan helen. Kishore is vooral bezig met het devotioneel aspect bezig in de hoop dat hij gezegend wordt. Sunita voor wie het elke dag Mahashivaratri is, omdat ze de filosofie van Shiva in haar dagelijks leven toepast.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.