Nederlandse vrouwen scoren hoog op de wereldranglijst kanker.

Onderstaande nieuwskanalen openen vandaag met een artikel waarin op basis van de nieuwste statistieken van de WHO Nederland op de vierde plaats staat.
Denemarken, de VS en Zuid Korea staan boven ons.

Ik citeer even uit het blad de Metro: ‘Uit wetenschappenlijke rapporten van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds blijkt dat ruim een derde van de gevallen van de meest voorkomende vormen van kanker worden voorkomen door een goede leefstijl. Een gezond gewicht, voldoende beweging en het eten van groente en fruit zijn hierbij volgens het fonds essentieel. Ook mensen die geen alcohol drinken en weinig rood en bewerkt vlees eten hebben minder kans kanker te krijgen.’

Waarom is het zo moeilijk

De boodschap is dus duidelijk. Waarom is het zo moeilijk om aan deze simpele conclusie niet te voldoen. Waarom doen we het niet? Volgens mij komt dat omdat we ons niet genoeg realiseren dat juist deze eenvoudige toepassingen in je leven zo verstrekkend zijn. Het is niet zo dat vandaag gezond leven, morgen al een verandering te zien geeft. Juist het constant volhouden van simpele aanpassingen in je leefstijl laat uiteindelijk zien dat dit in je voordeel gaat werken.

Net een beetje anders

Voor ieder mens is de boodschap hetzelfde maar niet ieder mens is hetzelfde dus is de verwerking van de boodschap anders. Je leefstijl aanpassen moet wel kloppen met wie je bent en hoe je je leven wilt leven. Als je denkt dat je daar wel wat hulp bij kunt gebruiken wil ik graag met je meedenken hoe en wat voor jou het beste is zodat je het ook vol kan houden.

Je kunt echter ook zelf al erg veel vinden op deze site waar je zo mee aan de slag kunt. Kijk naar wat voor constitutie je hebt. En kijk op de voedingspagina wat je daarbij het beste kunt eten. Bekijk ook de leefstijladviezen en pik eruit wat je van waarde vindt voor jezelf.

Advies op maat

Wil je vervolgens verder. Boek dan een Skype consult en ga met jezelf aan de slag. Vind jezelf waardevol. Laat je coachen. Uiteindelijk zul je zien dat een klein beetje feedback heel ondersteunend werkt. Why not give it a try?

Skype consultations
Skype consultations

Bronnen:

WHO
Metro
Blik op Nieuws
Joop.nl
Nationale Zorggids
RadioVisie.eu

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.