Moeder Aarde Festival

Deze maand, vanaf zaterdag 14 januari om 00:58 middernacht in Uthram ster begint het Ucharal-festival ter ere van Moeder Aarde. Uthram ster is de 12de ster van de 27 sterren die tezamen een constellatie vormen. Dit is een goede dag om nieuwe activiteiten te beginnen zoals nieuwe studies, een nieuw huis te betreden en ayurvedische behandelingen te beginnen.

Moeder Aarde is Wakker

In deze tijd is Moeder Aarde wakker en vol met energie van de zon en maan en kan zij al haar aandacht op de mensheid richten. Het magnetisch veld rondom de aarde is heel hoog tijdens deze periode.

Vrouwelijke kracht groot

In deze periode is de vrouwelijke kracht in al haar facetten op haar grootst. De vrouwelijke kracht staat voor aarding en voor het eerste chakra, het muladhara chakra. Door aarding kun je volledig in kontakt komen met al je andere chakra’s. De God van de Liefde wordt wakker om mensen met elkaar in verbinding te brengen.

Dit is de tijd voor Moeder Aarde

Daarom is dit ook de beste tijd om voor Moeder Aarde ceremonies uit te voeren, omdat veel mensen lijden aan mentale en fysieke problemen. Er zijn problemen met aarden en focussen, angst en vrees, onzekerheid, paniek, boosheid en ongeduld. Dit bezorgt mensen veel pijn en verdriet omdat we ons niet volledig aan Moeder Aarde overgeven.
Zoals een kind onvoorwaardelijk haar eigen moeder vertrouwt, zo dienen wij ons onvoorwaardelijk aan Moeder Aarde over te geven. Daardoor ervaren we verlichting van onze mentale en lichamelijke problemen en zorgen. Door het individueel of in groepsverband vieren van ceremonies herwinnen we onze fysieke en mentale gezondheid en geluk.

De basis van de verbinding met al je chakra’s

Uitsluitend door aarding, het in kontakt staan met de aarde, kun je volledig verbinding maken met alle andere elementen en met je andere chakra’s. Daarom is deze periode zo belangrijk voor ons.

Op 21 januari na de vertoning van de film Mind Walls houden wij een ceremonie voor Moeder Aarde. Alle mensen die ook de film gaan zien zijn hierbij van harte welkom. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Wil je echter iets doneren voor de Moeder Aarde tempel dan kan dat natuurlijk altijd.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.