Mind Walls II, the Revelation

Na de zeer geslaagde ontvangst van de eerste film over Mind Walls is direct doorgewerkt aan de tweede film. Er is zoveel te vertellen vanuit de Ayurveda hoe er tegen Mind Walls aangekeken wordt dat de tweede film een logisch gevolg is.

Nadruk op verhalen

De film Mind Walls II, the Revelation is anders vormgegeven dan de eerste film. De regisseur van de film dr. V.P. Mohana Kumari heeft veel nadruk gelegd op het verhalende karakter in deze film. De verhalen zijn eenvoudig en krachtig. De bron van de verhalen ligt duidelijk in India. In het krachtige verhaal zit de oorzaak en de oplossing besloten.

Mind Walls treft iedereen

Bijzonder zijn ook de karakters die verschillende beroepen uitbeelden. Mind Walls blijft niemand
bespaard. Of je nu bij de politie, het leger, de keuken of in de verpleging werkt, Mind Walls maken we vroeg of laat allemaal.

Premiere op 25 februari

De premiere van de film vind op zaterdag 25 februari plaats. Op deze dag is er ook een rondleiding langs de schilderijen galerie, een heerlijke ayurvedische maaltijd en een expositie van kruiden die gebruikt worden bij de behandeling van geestelijke problemen.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

1 gedachte over “Mind Walls II, the Revelation”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.