Is aarden tijdens slaap belangrijk?

Aarding is de natuurlijke staat voor je lichaam, en zo kun je beter tot rust komen.

Slaap laadt onze lichaamscellen op en herstelt celschade die gedurende de dag is opgelopen. Al onze weefsels en spieren rusten en krijgen meer zuurstof tijdens de diepe slaap. Spierweefsels herstellen zich dankzij het natuurlijke groeihormoon dat ook inwerkt op onze stofwisseling.

Slaap versterkt ook onze immuniteit. Tijdens de slaap worden meer witte bloedcellen en antilichamen aangemaakt. Mensen die te weinig slapen hebben een slechter immuunsysteem en zijn daardoor vatbaarder voor ernstige ziekten.

Als je beter slaapt, zie je er beter uit, heb je meer energie en voel je je een betere dag!

Het is niet voor niets dat men het over een schoonheidsslaapje heeft als je even gaat slapen na een moment van vermoeidheid.

Een van de belangrijkste voordelen van een geaarde slaap is dat je sneller in slaap valt en dieper slaapt.

En dat je tijdens je slaap de energie van de aarde ontvangt. Het contact met de aarde herstelt een natuurlijke toestand in het lichaam, en de helende, vaak vergeten kwaliteiten van de aarde zijn gedurende de nacht tot je beschikking.

De meeste mensen hebben een constante wisselspanning op hun lichaam tijdens de slaap omdat ze omringd zijn door elektrische leidingen, zelfs als alle apparaten zijn uitgeschakeld.

Door te aarden, ontlaad je je van elke statische lading, en ben je voor meer dan 90% van de wisselspanning op je lichaam af.

Dat betekent dus veel minder stress voor je lichaam! Contact met de aarde helpt het lichaam zijn natuurlijke balans en ritme te herstellen en stress en ontstekingen te verminderen.

Aarding is de natuurlijke staat voor je lichaam, en zo kun je beter tot rust komen.

Na een tijdje onrustig geslapen te hebben zijn wij erachter gekomen dat het maken van contact met de aarde enorm kan helpen, ook tijdens slapen.

Hoe we dit hebben opgelost?

Lees verder bij:
https://www.ayu.nl/earthing-aarding-producten-kortingscode/

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.