Internationaal Ayurveda Congres is vandaag van start gegaan.

In het mooie Holiday Inn in hartje Leiden heb ik vanavond de Indiase delegates binnen zien komen om zich te melden bij de organisatoren van dit congres. Het congres is georganiseerd door de All India Ayurveda Congres van New Delhi, de Internationale Academie van Ayurveda uit Puna en de Internationale Maharishi Foundation uit Nederland.  Dit hele weekend staat in het teken van Ayurveda.

Dit congres haalt zijn inspiratie uit een 17de eeuws Nederlands boekwerk dat vol staat met beschrijvingen van planten uit Kerala. Dit boek heet de Hortus Malabaricus. De inspiratie is om India te verbinden met Nederland en Europa aan de hand van de rijke historie op het gebied van de botanische erfenis dat ons bind. Het therapeutische potentiaal van planten en de natuurlijke aanpak om gezondheid te promoten staan centraal in dit Congres.

Het hele weekend staat bol van de lezingen en ontmoetingen met bedrijven die actief zijn op het gebied van Ayurvedische producten. Mijn lezing staat gepland op zondag 2 september om 13:00. Ik probeer de lezing te filmen zodat ik dit online kan zetten voor jullie.

Hou de blogs in de gaten want ik ga hier de komende dagen regelmatig op publiceren.Voor nu even een klein overzicht van de plek, de (nu nog) lege zaal en de organisatoren die de laatste zaken aan het bespreken zijn.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.