Europa Kijkdagen 2014

Europa om de Hoek

Ondanks het regenachtige weer is ons project goed bezocht. Vele mensen hebben ons project: Traditioneel kruidenpreparaat tegen een moderne volksziekte diabetes mellitus 2 bezocht.

Bewuste gekozen

Onze bezoekers hebben ook dit weer weer echt bewust gekozen om ons project te bezoeken. Er waren mensen uit Eindhoven, Groningen, Utrecht, Rotterdam en de rest uit Ommen en omgeving. De krant is geweest, we zijn geïnterviewd en er zijn foto’s genomen. Alles bij elkaar mochten we meer dan 60 bezoekers informeren over wat er gedaan wordt met hun belastinggeld.
EFRO subsidiegeld komt natuurlijk indirect van de inwoners van Europa. We hadden een foto-expositie, een film over het project en een bezichtiging in de tuinen op het programma staan.

Verbazing alom

Het verbaasde mensen dat de Ayurveda zolang geleden al zo veel wist van diabetes mellitus 2 en dat er zulke mooie kruidenpreparaten bestaan. Met veel belangstelling bekeken zij de film en de tentoonstelling en als vanzelf ontstond er een geanimeerd gesprek met de aanwezige bezoekers. Europa is op deze manier op een hele positieve manier in het nieuws zei een van de bezoekers.

De regio investeert

Innovatie, versterking van de (regionale) economie en grensoverschrijdende samenwerking
De Europese Commissie en de Nederlandse overheid vinden het belangrijk om te laten zien waar Europees geld aan wordt besteed. De deelnemende projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie. In Nederland wordt dit geld vooral ingezet op innovatie, de versterking van de (regionale) economie en grensoverschrijdende samenwerking.

http://www.go-oostnederland.eu/?id=96
logo europese unie

GO Gelderland & Overijssel

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.