Een eigen tv kanaal, wie heeft daar nooit over gedroomd? Tegenwoordig is het voor iedereen mogelijk omdat wij nu internet hebben. Met de dagelijkse stroom aan digitale informatie is het ook voor ons steeds belangrijker geworden om onze boodschap kort en bondig en vooral ook aanspreekbaar over te dragen. Daar is video natuurlijk een prachtig middel voor.

Kijk hieronder naar de tweede update:

httpv://www.youtube.com/watch?v=GnD3ziEhJRQ&rel=0

Kijk hieronder naar de eerste uitzending:

httpv://www.youtube.com/watch?v=WS5bcdR5y7g&rel=0

Wij streven ernaar om ons TV kanaal EACTV iedere 2 weken te voorzien van een nieuwe TV uitzending met als vast stramien drie onderwerpen:

 1. De laatste informatie over de nieuwste ontwikkelingen, opzienbarende feiten of ontdekkingen op het gebied van ayurveda.
 2. Kijkers kunnen direct een vraag aan Mohana stellen. Je kunt deze vraag via de email of via de telefoon (ook dat kan nog) stellen. Wij zorgen dat deze vraag de komende uitzending beantwoord wordt. Zijn er veel vragen dan kunnen we die later op de website beantwoorden.
 3. We lichten een ayurvedisch product toe en noemen dat het product van de week.

Opmerkingen, aanvullingen of ander positieve input waarderen wij ten zeerste dus geef ons uw waardevolle adviezen. Wij gaan daar zeer zeker iets mee doen.

Veel kijkplezier.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

2 gedachten over “EACTV”

 1. Dear Mohanna and family,

  My question is ; can i use Neem tea for plants, when they have fungus ?
  Thanks for the answer.

  With kind regards,
  Marian Campen.

Reacties zijn gesloten.

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.