Drie Ayurvedische Tips om Hoge Temperaturen goed te Verdragen.

  1. Pas je dagritme aan.
  2. Het lijkt een open deur maar niet iedereen doet dit goed. Bij temperaturen zoals vandaag, ver over de 30 graden is het goed om tussen 12:00 en 16:00 rust te nemen. Kan dat niet vanwege werk of school zorg dan dat je in deze periode de dingen doet die niet veel lichamelijke arbeid vragen.

  3. Drink bij overmatig transpireren citroenwater met een snufje zout.
  4. Ik heb met deze eenvoudige drank half India doorgefietst met temperaturen zoals vandaag in Nederland. De citroen geeft de nodige vitamine en mineralen en het snufje zout letterlijk en figuurlijk de nodige zouten. Je blijft er actief en alert bij en je zout en mineralen huishouding blijft op orde. Echt een aanrader en zo ongelofelijk goedkoop.

  5. Geniet van het warme weer.
  6. Je kunt zaken zoals het weer niet veranderen. Maar je kunt jezelf wèl veranderen. Dus als je er niet goed tegen kan hou jezelf dan voor dat het niet te lang duurt. Kun je er wel goed tegen dan is het alleen maar genieten.

Cornelis Peters
Ayurveda geneeskundige

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.