Code Rood in het hele land maar niet voor de BioBeurs in Zwolle

De 4de editie mag zich verheugen op een grote belangstelling. Wat was het druk vandaag. Helemaal als je bedenkt dat het code Rood was in Nederland en er geen treinen reden. Het parkeerterrein bij de Zwolse IJsselhallen was helemaal vol. Ik kon mijn auto pas in het tweede terrein achter het viaduct kwijt. Het was nog een heel stukje lopen naar de ingang.

Gisteren heeft koningin Maxima de BioBeurs officieel geopend. Ze werd ontvangen door loco-burgemeester Jan Brink en plaatsvervangend Commissaris van de Koning Boele Staal. Samen met kinderen van basisschool de Schatkamer plakte de Koningin de laatste ster op het logo van de beurs, waarmee de opening een feit was. Natuurlijk was ze geheel in stijl in het groen gekleed.

Samen met Carola Schouten, minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, maakte ze een ronde over de beurs en sprak met verschillende standhouders over hun innovatie, passie en natuurlijk hun biologisch bedrijf.

Vandaag was het de tweede en laatste dag. Ik heb de beurs al wandelend gefotografeerd en vanavond hier een video van gemaakt. In vier minuten kunt u kijken hoe de beurs eruit ziet en wat er zoal te zien en te beleven valt in biologisch Nederland.
Voor mij was het leuk om te zien dat Ayurveda op verschillende manieren haar weg vind. Bekijk de video maar even en ontdek het zelf.

De organisatoren van de beurs zijn Bionext samen met de IJsselhallen (Libéma). Bionext is de ketenorganisatie van de biologische sector in Nederland.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.