Ayurveda in Griekenland!

Vorig jaar belde een Griekse vrouw mij op met de vraag of Ayurveda iets zou kunnen betekenen voor haar man. Het resultaat was boven verwachting en de vrouw raakte geïnteresseerd in Ayurveda. Zij volgde een korte opleiding bij ons en de vonk sloeg over.
Nu driekwart jaar later is er uit die ontmoeting een ongelofelijk leuke samenwerking ontstaan. Het resultaat heet “Leave -Live-Leaf”

Leave – Live – Leaf

Samen met een groep Griekse environmentalisten, platteland ontwikkelaars, archeologen, natuurgenezers en botanisten is Leaf-Live-Live ontstaan. Leave voor ‘ben je er klaar voor om op vakantie te gaan.’ Live voor ‘beleef een verfrissende ervaring in Griekenland.’ Tenslotte Leaf voor het groene blad ‘om midden in de mooie Griekse natuur totale ontspanning en welzijn te beleven.’

Griekenland op zijn mooist

Ieder vanuit hun eigen expertise hebben zij de mooiste en uniekste plekken van Griekenland in Leave-Live-Leaf verwerkt. De pakketten zijn uniek, de schilderachtige plaatsjes fantastisch en de prijzen heel erg betaalbaar.

Ayurveda in Griekenland

Bekijk hier het Ayurveda programma. Iedere ochtend een gezonde start met je tenen in de prachtige warme Griekse zee gevolgd door meditaties, constitutieleer, lezingen, workshops, overheerlijk eten, heerlijk weer en nou ja, totale ontspanning natuurlijk. Met erg veel plezier hebben wij meegewerkt aan dit programma en het beloofd dan ook heel erg lekker, leuk en leerzaam te worden.

Fantastische vakantie

Er zijn maar 20 plaatsen beschikbaar. Ik heb net even gekeken hoeveel de vliegreis kost voor een persoon en dat komt op €325 euro in die periode. Het hele pakket voor 8 dagen komt op €1138 voor een eenpersoonskamer en €1040 op basis van een tweepersoonskamer.

Vis niet naast het net

Je kunt hier alles lezen over dit prachtige initiatief en hier kun je boeken. Wacht niet te lang. Het zou zo maar vol kunnen zitten en dan is het toch jammer als je eigenlijk wel erg veel interesse had.

Cornelis Peters
11-04-2013

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

2 gedachten over “Ayurveda in Griekenland!”

  1. Het is ook erg leuk om Ayurveda in Griekenland te beleven.
   Je kunt allerlei informatie hier aanvragen:
   http://www.leaveliveleaf.eu/?p=ContactUs
   Dan kom je op het contactformulier van de site en daar kun je je wensen kenbaar maken. Op dit moment is Effie Zalachori in Griekenland waar zij alles in orde maakt voor deze vakantie. Zij zal je verder op weg helpen met allerlei informatie over deze ayurveda vakantie in Griekenland.
   Met vriendelijke groet,
   Cornelis Peters

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.