7500 Ayurveda-klinieken in Kerala om immuniteit-verhogende behandelingen te bieden en mogelijke pandemieën in de toekomst te voorkomen.

21 april 2020.

Kerala was een van de eerste Indiase staten die Ayurveda gebruikte voor preventie en mitigatie van Covid-19.

Nu worden er bijna 7500 Ayurveda-klinieken opgezet in deze zuidelijke staat, waar het publiek praktiserende artsen gratis kan raadplegen als onderdeel van de behandeling van de immuniteitsverbetering.

De Confederation of Indian Industry (CII) heeft zich verbonden met bekende ayurvedische instellingen en diverse instanties zoals de Ayurvedische Medicine Manufacturers Organisation of India, Ayurveda Hospital Management Association en de Ayurveda Medical Association of India om het initiatief verder uit te rollen.

“Al deze klinieken zullen een gemeenschappelijk behandelingsprotocol volgen en de informatie zal worden gedocumenteerd. Deze documenten zullen later worden gecompileerd en aan de overheid worden overhandigd om een wetenschappelijke studie te vergemakkelijken,” zei Dr. P M Varier, hoofdarts, Kottakal Arya Vaidya Sala, en ook het Convenor, CII Ayurveda-panel.

Meer dan 6000 Ayurveda medische winkels en 1500 Ayurveda-klinieken hebben ingestemd met het opzetten van de keten van Immuniteitsklinieken.

De behandeling zal drie keer per week in deze klinieken plaatsvinden. De artsen zullen gratis advies geven en de telemedische faciliteit zal ook beschikbaar worden gesteld”, aldus D Ramanathan, Algemeen Secretaris, AMMOI.

Dit zal helpen bij het creëren van bewustzijn onder de mensen over Ayurveda als een effectief middel in het verbeteren van de immuniteit.

Dit grootschalige initiatief zal het Ayurvedasysteem van geneeskunde meer populair en aanvaardbaar maken, omdat het een gemeenschappelijk protocol en werkwijze hanteert waardoor wetenschappelijk onderzoek op dit materiaal belangrijke inzichten zal opleveren.

Bron: http://ayurvedamagazine.org

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.