Studeer voor Ayurveda therapeut en Yoga leraar in één opleiding.

Wil je een reis van kennis, groei en transformatie maken. Bereid je dan voor om ondergedompeld te worden in de rijke wereld van Ayurveda en Yoga, en ontdek de krachtige synergie die ontstaat wanneer deze disciplines samenkomen.

Ayurveda leert je de kunst van het leven in balans met de natuur te brengen en adviseert de bij jou passende voeding en leefstijl of kruiden en behandelingen. Dit kan je toepassen op jouw eigen leven, maar je kunt het ook gebruiken bij het helpen van anderen bij het vinden van oplossingen.

Yoga biedt een holistisch levenspad dat je helpt de diepere oorzaken van lijden of levensconflicten te begrijpen en deze stap voor stap op te lossen door middel van oefeningen met je lichaam, je ademhaling en je geest.

Studeren bij AyuYoga
Samen streven we ernaar om jou een opleiding te bieden die verder gaat dan alleen theoretische kennis. We willen dat je de essentie van Ayurveda en Yoga kunt begrijpen door middel van praktische ervaring en direct contact met de bron.

Eigen onderzoeksopdracht
In het vierde jaar van de opleiding ga je je eigen onderzoeksvraag opzetten en uitwerken. Natuurlijk gaan wij je daarbij ondersteunen, dat spreekt vanzelf.

Stage lopen
Al in het eerste jaar leer je wat het boeiende vak van Ayurveda therapeut inhoudt.
Dit zal je in staat stellen om een diepgaand begrip te krijgen van deze eeuwenoude tradities en ze met integriteit en wijsheid toe te passen in je eigen leven en toekomstige carrière.

Dus, als je op zoek bent naar een unieke leerervaring waarin theorie en praktijk samenkomen, nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan onze HBO-gecertificeerde opleiding.

Denk je dat dit nog een brug te ver is omdat je eerst nog wat ervaring op wilt doen, volg dan onze modulaire jaaropleiding of een van de korte cursussen.

Interesse en aanmelding
De Ayuryoga Opleiding gaat ieder jaar van start in september of januari. Je kunt meedoen met proeflessen om je te oriënteren of de opleiding Ayuryoga wat voor jou is. Heb je interesse in de opleiding? Je kunt contact opnemen met de opleidingscoördinator. Bel naar telefoonnummer: 06 12 96 96 90

Klik hier voor het inschrijvingsformulier.

Lees er alles over in de Studiegids 2023-2024.

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.