Kom in Zeven dagen van je Vermoeidheid en Lusteloosheid af.

vermoeidheid

Voor iedereen die hun gezondheid in eigen hand willen nemen

 • Ben je ook vaak moe zonder enige aanleiding?
 • Is je huid op sommige plaatsen rood en geïrriteerd?
 • Heb je weinig energie om iets te ondernemen?
 • Smaakt het eten je minder goed?
 • Ben je lusteloos en heb je nergens zin in?
 • Neig je naar depressief zijn terwijl dat helemaal niet bij je past?

Als je vier van deze vragen met ja beantwoord dan is een leverreinigingskuur iets voor jou.

Hoezo een leverreiniging?

Ons lichaam krijgt dagelijks te maken met schadelijke stoffen. Bijvoorbeeld door stoffen die we inademen of die we met onze voeding binnenkrijgen. Maar ook door roken, alcoholgebruik en gebruik van medicijnen komen schadelijke stoffen ons lichaam binnen. Ons belangrijkste orgaan ‘de lever’ neemt deze “giftige” stoffen op uit het bloed, en maakt ze onschadelijk. Daarnaast is de lever ook nog eens betrokken bij 600 verschillende processen en worden er essentiële stoffen geproduceerd, zoals vetten en eiwitten én de lever speelt een belangrijke rol bij onze energiehuishouding. Allemaal redenen om goed voor onze lever te zorgen.

Mijn eigen ervaring met deze kuur.

Mijn naam is Cornelis Peters ervaringsdeskundige en zowel regulier als Ayurvedisch opgeleid in de geneeskunde. Toen ik gedurende mijn verblijf in India lange tijd ziek was van een slopende infectie en ik maanden na het herstel doodmoe bleef deed ik ten einde raad een leverreinigingskuur. Had ik dat maar eerder gedaan. De kuur zorgde er voor dat mijn lever volledig schoongemaakt werd en daardoor helemaal ontlast werd zodat ik weer snel kon herstellen. Het geweldige resultaat was dat ik binnen de kortste keren mijn energie weer terug had en weer op volle sterkte kon functioneren. Dat zie ik ook steeds weer terug bij mijn cliënten waarbij ik deze leverreinigingskuur voorschrijf.

Vermoeidheid zit echt niet altijd ‘Tussen de Oren.’

Bij vermoeidheidsklachten denken de meeste mensen dat het iets geestelijks is. Dat houd ze tegen om hier snel iets aan te gaan doen. Wanneer er geen duidelijke reden is waarom je vermoeid bent en je dit toch ervaart bij jezelf is een leverreinigingskuur een belangrijke overweging. De kuur duurt maar een week en na deze week heb je onmiddellijk resultaat. Je voelt je schoner, opgewekter, je hebt volop energie en je huid ziet er weer rustig en gezond uit. Rode vlekjes, jeuk en rashes verdwijnen onmiddellijk als je lever weer optimaal kan functioneren na de kuur.

Het allergrootste voordeel van deze kuur

Het grootste voordeel van de leverreinigingskuur is dat je het zelf thuis kunt doen. Ik heb ook andere reinigingskuren zoals de Pancha Karma kuur maar die zijn een stuk duurder en daarvoor moet je naar onze praktijk komen. Bij deze kuur kun je ook blijven werken. Het is dus heel goed in te passen in je dagelijks leven. Alleen de twee laatste dagen – die in het weekend vallen als je toch al vrij bent – is het fijn als je in de buurt van een toilet bent. Bij de kuur eet je gewoon maar je vermijdt snacks, diepvries eten, voorverpakt eten, snoepgoed en onregelmatig eten. Ook laat je koffie en alcohol staan. Dat past niet als je aan het reinigen bent. Voor de meeste mensen is dit geen enkel probleem omdat een week heel kort is en de resultaten alles overtreffen. Meteen na die week voel je het resultaat al. Je voelt je schoner, je bent energieker en je huid ziet er al anders uit. Een cliënt van mij vertelde me dat ze zich nog nooit zo schoon en energiek gevoeld had en dat na slechts een week.

Wat zit erin het pakket?

Het pakket bevat alles wat je nodig hebt om de kuur te doen met uitzondering van de grapefruit die je apart moet kopen. Je hoeft dus niet nog eens apart allemaal dingen uit te zoeken. Dat is allemaal al voor je gedaan. Dit pakket en het stappenplan is voortgekomen uit mijn jarenlange ervaring zodat er precies inzit wat en wanneer je iets nodig hebt. Bestel nu en je ontvangt: Het pakket met een volledige en uitgebalanceerde inhoud om zelf thuis een volledige leverreinigingskuur te doen.

 1. Een zakje met 80 gram grof gemalen Momordica charantia thee.
 2. Momordica charantia is een reinigende thee en smaakt een beetje bitter.

 3. Vitamine B6/magnesiumoxide 5 capsules
 4. Deze capsules worden als voedingssupplement bij de nier- en lever-reiniging ingenomen om de kristalvorming in het nierstelsel tegen te gaan.

 5. Inchi capsules
 6. Een potje met negen inchi capsules om je spijsvertering tijdens de kuur optimaal te ondersteunen.

 7. Ornithine
 8. Een potje met vijf ornithine capsules. Ornithine ondersteunt en regenereert de lever.

 9. Magnesiumsulfaat of epsom zout
 10. Een potje met magnesiumsultaat of epsom zout met een sterk laxerende werking.

 11. Shodana tailam
 12. Een flesje met een combinatie van verschillende oliën met kruiden die tezamen zorgen voor een optimale reiniging van de lever.

 13. Uitgebreide gebruiksaanwijzing als PDF -document

Bij de bestelling kun je onmiddellijk een uitgebreide gebruiksaanwijzing van acht A4 bladzijden downloaden met de laatste informatie over de functie van je lever en nieren en hoe je deze reiniging van dag 1 tot dag 7 kunt doen.

In de doos zelf zit een handige gebruiksaanwijzing op postkaartformaat  met een gewoon en een spoedtelefoonnummer als je nog iets wilt vragen.

Als je ziet hoeveel verschillende producten er in dit pakket zitten kun je je voorstellen dat het redelijk zou zijn om €250 tot €500 euro te vragen voor deze kuur. Toch heb ik ervoor gekozen om de prijs zo laag mogelijk te houden zodat iedereen deze kuur kan kopen. Deze kuur kost slechts €97,- inclusief BTW. Zojuist heb ik deze prijs weer verlaagd naar slechts €80,- .

Inschrijving en betaling vinden plaats via een beveiligde server. Je kunt betalen met Ideal. Je gegevens worden binnen enkele minuten verwerkt, waarna je onmiddellijk een elektronische factuur én de handleiding in PDF formaat ontvangt. De kuur zelf wordt zo snel mogelijk naar je toegestuurd. De kuur kost dus slechts €80,- inclusief BTW. Ik heb het verlaagd omdat ik wil dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om dit te kunnen doen omdat ik weet hoeveel profijt je kunt hebben van deze kuur. Je gezondheid is je grootste bezit. Dat weet je onmiddellijk als je een paar dagen ziek bent. Alles staat even stil en al je plannen liggen in de la.

Het is dus belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en te voorkomen dat je ziek wordt. Moe, lusteloos en weinig energie hebben is geen ziekte maar zijn wel voorboden dat er iets niet helemaal in orde is. Met deze leverreinigingskuur kun je binnen een week weer helemaal de oude zijn. Wanneer je dit zo beziet is deze kuur eigenlijk onbetaalbaar. Maar deze kuur is helemaal niet onbetaalbaar. Het is voor iedereen te doen omdat ik dit zo belangrijk vind.

Tot slot

Is deze kuur echt veilig? Met mijn jarenlange ervaring (30 jaar!) als Ayurveda geneeskundige heb ik deze kuur al duizenden keren voorgeschreven aan mijn clienten. Nog nooit heb ik meegemaakt dat de kuur niet veilig was.

Kan ik er bij blijven werken? Jazeker, je kunt er gewoon bij blijven werken. Wanneer je de kuur op maandag begint heb je het weekend (als je vrij bent) om dicht in de buurt van een toilet te zijn. Dus ja, je kunt er gewoon bij blijven werken maar de laatste twee dagen is het prettig als je thuis bent.

Kan ik gewoon blijven eten? Ja, je kunt er gewoon bij blijven eten mits en dat is wel belangrijk: Je bent aan het reinigen dus je eet zo gezond en ‘schoon’ mogelijk. Dus geen diepvries groenten, voeding uit pakjes, koffie, alcohol, snoep of snacks. Eet zoveel mogelijk biologisch, vers en waar je precies van weet wat het is.

Kan ik de kuur herhalen? Mijn advies is om de kuur niet te vaak te doen. Wanneer je lever weer schoon is en je zorgt dat je goed en zuiver eet dan hoeft de kuur niet vaak herhaald te worden.

Kan ik de kuur aan iemand cadeau geven? Jazeker, geef bij de aanvraag het adres op waar je de kuur heen gestuurd wilt hebben. Dan komt het helemaal in orde.

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Laat een reactie achter

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

>
Scroll naar top