Ik zit niet lekker in mijn vel!

Bespiegeling
Iedereen heeft het wel eens. Je wilt wel maar het is net alsof ‘iets’ je tegenhoudt en je weet niet precies wat dat is. Je bent een beetje neerslachtig, moe, weinig energie, lusteloos. Je weet niet waar je zin in hebt of wat er nu zo belangrijk is in het leven. Je bent niet ziek en je bent ook niet ok. Ergens tussenin. Een soort niemandsland. Je wilt eigenlijk ook niemand zien. Je hebt al genoeg aan jezelf.

Herkent u dit?

Je bent niet de enige! Weet je dat er al heel veel mensen in ons centrum geweest zijn die dit soort onbestemde gevoelens en stemmingen hadden? Ik schrijf ‘hadden’ want nu hebben ze dit niet meer. Met een tot twee balans consulten komen de meeste mensen tot verrassende inzichten waardoor de levensenergie weer gaat stromen. Je hebt er weer zin in. Het leven lacht je weer toe. Je kiest duidelijk voor jezelf en opeens lijkt het allemaal veel makkelijker te gaan.

Hoe komt het eigenlijk

Wat mensen vooral parten speelt, is de manier waarop we denken over onszelf. Bewust of onbewust hebben we soms allemaal voorstellingen in ons hoofd, die van het leven een angstaanjagende ervaring maken. Veronderstellingen die vaak niet kloppen, en die als sneeuw voor de zon verdwijnen als je ze kritisch gaat onderzoeken.

Wat je eraan kunt doen

Investeer in jezelf, geef jezelf de tijd en de mogelijkheden om het vandaag anders te doen zodat het morgen ook anders is. Wanneer je iets wilt veranderen wacht dan niet tot morgen. Van uitstel komt afstel. Nu, is de tijd. Nu is het moment. Nu ben je er klaar voor. Nu ga je handelen. Nu kies je voor jezelf, niet omdat je egoïstisch bent. Nee, kiezen voor jezelf is investeren in elkaar. Als jij weer goed in balans bent slaat dit direct terug op je omgeving. Iedereen heeft hier profijt van. Dus zeg nu zelf is het egoïsme of is het kiezen voor elkaar door in jezelf te investeren.

Wil je het echt weten en wil je het echt veranderen.

Boek nu een balansconsult en je krijgt verrassende inzichten te horen.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.