Volgend jaar bestaat ons centrum 25 jaar!

AyurvedaPraktijkAmsterdam2000

Europa Ayurveda Centrum in Amsterdam
in het jaar 2000

Kanker in de Rai 1999

Volgend jaar wordt een buitengewoon jaar voor ons – ons centrum viert zijn 25-jarig bestaan! ­čÄë Bijna een kwart eeuw lang hebben we ons toegewijd aan het bieden van hoogwaardige Ayurvedische zorg en het delen van de eeuwenoude kennis van deze holistische geneeskunde in Nederland en Europa.

Onze reis begon in 1998, bescheiden in een flat in Amsterdam, waar we onze passie voor Ayurveda deelden met onze eerste cli├źnten. Mohana masseerde haar eerste cli├źnten zelfs op een yogamatje op de grond omdat we nog geen massagetafel hadden. Twee jaar later, in 2000, registreerden we ons als Europa Ayurveda College bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam. Spoedig volgde de oprichting van het Europa Ayurveda Centrum als onze tweede handelsnaam.

De afgelopen decennia hebben we vele mijlpalen bereikt en tegelijkertijd vele uitdagingen overwonnen. Het pad naar waar we nu staan was niet altijd gemakkelijk, soms zelfs moeilijk, maar altijd uiterst boeiend en absoluut de moeite waard.

We herinneren ons als de dag van gisteren het grote voorlichtingscongres Kanker ’99 in de RAI in Amsterdam, waar voor het eerst alternatieve geneeswijzen een bijdrage konden leveren. Ook het proces Sylvia Millecam tussen 2004 en 2006 heeft een diepe indruk op ons achtergelaten en leidde tot belangrijke discussies over de regulering van alternatieve geneeswijzen.

Ondanks de ups en downs zijn we trots op onze groei, onze toewijding aan kwaliteit en onze voortdurende inzet om Ayurveda toegankelijk te maken voor iedereen die op zoek is naar holistische genezing en welzijn. Ter gelegenheid van ons 25-jarig bestaan willen we deze mijlpaal groots vieren en onze dankbaarheid uiten aan al onze cli├źnten, studenten, medewerkers en partners die deel hebben uitgemaakt van onze reis.

We kijken ernaar uit om samen met jullie het komende jaar ons 25-jarig bestaan te vieren en onze passie voor Ayurveda te blijven delen. Enkele verrassingen liggen al in het verschiet, waaronder een jaarlijkse prijs voor de bevordering van Ayurveda en een prijsvraag voor een volledig verzorgde Panchakarma kuur voor twee personen.

Blijf dus op de hoogte van onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media voor updates over onze jubileumvieringen en speciale evenementen!

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oli├źn.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.