Vijf redenen om Rode Pepers te eten.

1. Rode peper bevat bijna 300 procent van je dagelijkse vitamine C inname. Naast een krachtige antioxidant is vitamine C ook nodig voor een goede opname van ijzer.

2. Rode pepers zijn een grote bron van vitamine B6 en magnesium.

3. Rode peper ondersteunt onze ogen en zorgt ervoor dat we ook in de schemering goed kunnen zien.

4. Rode pepers zitten boordevol antioxidanten.

5. Rode pepers activeren de thermogenese en dat zorgt weer voor een verhoging van de stofwisseling. Met andere woorden je kunt er dus een beetje door afvallen.

Daarnaast is rode peper ook een natuurlijke preservator. Je eten blijft dus langer goed zonder overbodige E nummers.

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Scroll naar boven

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.

* verplicht