Verandering hoort bij het leven

Jaren geleden reisde ik dwars door India met de trein. De treinrit duurde dagenlang en voerde langs steden, dorpen, akkers, bergen en weilanden. Ik stond in de deuropening en onderging het palet van indrukken aan kleuren, geuren en geluiden. Felgekleurde sari’s van de vrouwen, bontgeschilderde vrachtwagens en luiken van winkels. Geuren van knapperende houtvuurtjes, heerlijke gerechten en bloesems van bomen en struiken. Geluiden van tempelbellen, verkeer, getoeter van een olifant en gelach van groepen schoolgaande kinderen.

Stations

Alleen bij de stations was er even tijd om uit de trein te gaan, even iets voor jezelf te doen en te zorgen dat je bijtijds weer terug was. De trein wacht namelijk niet op je als je niet op tijd binnen bent. Dan stopt je reis daar waar je staat. Als je dan geen actie onderneemt blijf je daar.

Actie

Zo is het ook met het leven. Het leven is een voortdurende stroom van verandering. Het is aan jou om tijdens de rustpunten op de stations datgene te doen wat je als extra bagage, kennis of voeding, mee wilt nemen op je reis. De stations zijn je leermomenten. Je haalt daar iets wat je reis plezieriger of beter maakt tot aan het volgende station. Er zijn voortdurend keuzes. Zal ik er wel uitgaan of niet? Is er voor mij hier iets te halen of zal ik verder gaan?

Mobiele Ayurveda

Zo ook met deze nieuwsbrief. Ik heb de layout aangepast aan het mobiele netwerk. De informatie gaat over ayurveda, een 5000 jaar oude wijsheid van het leven. Ook nu, ook op het mobiele netwerk, ook vandaag. Voor deze layout heb ik een template bedacht wat overzichtelijk en snel werkt.

Zeven onwerpen

Er zijn 7 onderwerpen: één hoofdartikel over een actueel thema, één ziektebeeld, informatie over ayurvedisch onderzoek, de projecten waar we aan verbonden zijn, leuke websites die ik graag doorgeef, de agenda met het laatste nieuws en onze webshop. Laat van u horen wat u ervan vindt.

De trein gaat door, eindbestemming onbekend, maar wat een fantastische reis!

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.