Program – 23rd International Ayurveda Symposium 2021

Vandaag 10 september 2021 begint het 23ste Internationale Ayurveda Symposium 2021 Online. Cornelis Peters is een van de vele sprekers op dit unieke symposium.

Het symposium is van 10-09-2021 tot en met 12-09-2021

Highlights of the Symposium:

  • Autoimmune diseases
  • Impairment of the srotas as a disease factor
  • Post Covid Therapy – treating long-term effects holistically
  • Specials

Tickets voor dit symposium zijn hier te verkrijgen.

Trauma

De lezing van Cornelis staat op het videokanaal van de online omgeving en gaat over het belang van Ayurveda in trauma therapie.

Blootstelling aan Trauma is van alle dag (Kessler et al., 2017). Het gevolg van traumatische ervaringen op individuen en gemeenschappen kan nauwelijks worden overschat. In Europa, net als in andere regio’s van de wereld, is een hoge mate van trauma gerelateerd aan menselijk ingrijpen of door de mens veroorzaakte gebeurtenissen. In deze presentatie leg ik de nadruk op de gelaagdheid van trauma. Daarom is het niet gemakkelijk om mensen die lijden aan PTSS te behandelen met de ‘one fits all’ methode. Trauma is de emotionele reactie van een persoon op een schrijnende ervaring. Ik leg vier manieren uit om trauma te behandelen. Daarna verbind ik Ayurvedische benaderingen, waaronder Kalaripayattu, om de imprint van trauma te behandelen en jezelf terug te winnen.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.