“Meer over Mind Walls, de film uit Witharen.”

Op 13 december 2011 schreef Ommen Leeft:

In de afgelopen maanden is er in het Ayurvedacentrum in Witharen hard gewerkt aan het maken van de film Mindwalls. In deze film spelen ook enkele Ommenaren mee. Zaterdag gaat hij in premiere in bioscoop Tuschinski in Amsterdam. De film gaat over de vele prikkels die de geest voortdurend krijgt van de buitenwereld.

“We leven in een tijd waarin ontdekkingen op ongelooflijk grote schaal plaatsvinden. Niet eerder in de geschiedenis krijgen mensen zoveel informatie en gaan door zoveel veranderingen als in de huidige tijd. Onze zintuigen worden onafgebroken gestimuleerd door impulsen van buitenaf. Het is moeilijk dit te vermijden, omdat vermijden betekent niet langer deelnemen aan de maatschappij. Je voelt je in de steek gelaten als je niet snel reageert, maar het maakt je moe en onzeker”, aldus dokter Mohana Kumari.

“Bewust of onbewust bouw je mentale muren om je achter te verschuilen. Mentale muren bestaan in allerlei vormen en diktes en komen uit verschillende bronnen. Het is moeilijk dit te zien, omdat mentale muren onzichtbaar zijn. Dat maakt het makkelijk om je erachter te verbergen maar moeilijk om ze te ontdekken.”

De film
De film “Mind Walls” van Dr. V.P. Mohana Kumari is gebaseerd op de eeuwenoude Ayurveda. Ayurveda heeft zijn oorsprong in India en wordt door de Wereldgezondheidsorganisatie erkend als een traditionele geneeswijze. In deze film toont Mohana de reden achter de toename van psychologische problemen, behandelmethoden en belangrijker: hoe dit in een vroeg stadium te ontdekken en te vermijden. De methoden die zij hanteert laten zien hoe mentale problemen opgelost worden met mantra(chanten), tantra (acties) en yantra (vormen) therapieen, verandering van voedsel en kruidenpreparaten.

De film gaat in premiere in bioscoop Tuschinski in Amsterdam op 17 december 2011
Tijd aanvang 13:30 uur. Kaarten kosten 10 euro en zijn te bestellen via www.v-mp.com/mindwalls/.

Lees het artikel van 13 december 2011 in Ommen Leeft.
Bekijk de video van 13 december 2011 op Ommen Leeft.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.