Kookworkshop Ayurvedisch Koken

Workshop Ayurvedisch Koken voor iedereen.

Ayurvedische lunch

We beginnen de kookworkshop met een korte introductie over de Ayurvedische keuken. De Ayurvedische keuken komt oorspronkelijk uit India en is al duizenden jaren oud.

Froukje van der Schaar, voedingscoach bij het Europa Ayurveda Centrum vertelt u over het belang van Agni, het spijsverteringsvuur en het effect op de doshas.

Na deze introductie gaan we onder leiding van onze Ayurveda kok Simone Hoogland met zijn allen een compleet Ayurvedisch menu maken. Na afloop gaan we dit met elkaar opeten.

Het menu zal bestaan uit: een soep, een curry, een groentegerecht, gekruide rijst, chutney, pappadam en een heerlijk toetje. Het menu is bij iedere workshop anders.

De gerechten in deze workshop zijn 100% vegetarisch of/en veganistisch en we gebruiken zo mogelijk uitsluitend biologische ingrediënten.

Geschikt voor iedereen (tridosha, in Ayurveda termen).

Datum:

Zaterdag 25 november

Locatie

Europa Ayurveda Centrum

Kosten

€97,00 inclusief maaltijd, receptenboekje, Ayurvedische kruidenthee en bio-sapje.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.