Workshop Ayurvedisch Koken voor iedereen.
We beginnen de kookworkshop met een korte introductie over de Ayurvedische keuken. De Ayurvedische keuken komt oorspronkelijk uit India en is al duizenden jaren oud.
Froukje van der Schaar, voedingscoach bij het Europa Ayurveda Centrum vertelt u over het belang van Agni, het spijsverteringsvuur en het effect op de doshas.
Na deze introductie gaan we onder leiding van onze Ayurveda kok Simone Hoogland met zijn allen een compleet Ayurvedisch menu maken. Na afloop gaan we dit met elkaar opeten.
Het menu zal bestaan uit: een soep, een curry, een groentegerecht, gekruide rijst, chutney, pappadam en een heerlijk toetje. Het menu is bij iedere workshop anders.
De gerechten in deze workshop zijn 100% vegetarisch of/en veganistisch en we gebruiken zo mogelijk uitsluitend biologische ingrediënten.
Geschikt voor iedereen (tridosha, in Ayurveda termen).
Datum:
Zaterdag 25 november
Locatie
Europa Ayurveda Centrum
Kosten
€97,00 inclusief maaltijd, receptenboekje, Ayurvedische kruidenthee en bio-sapje.