Vedisch Management – Seminar

In dit seminar over Vedisch Management put ik uit de gesprekken die ik had met mijn leraren Ayurveda in India en dan met name dr. Manoj en hier in Nederland met prof. Paul de Blot.

Paul de Blot
Paul de Blot

Van de vele boeken die ik heb gelezen. Allereerst zijn daar de Veda’s. De oudste geschriften van de mensheid. De Upanishads de vertalingen van de Veda’s naar de maatschappij. Daarnaast citeer ik prof. Paul de Blot wiens boeken ik bestudeerd hebt, zijn blogs volg en waar ik samen met mijn zoon Vighnesh een documentaire over Vedisch Management mee gemaakt heb. Al deze inzichten tezamen gecombineerd met mijn eigen levenservaring vormen de basis van dit seminar.

Voor wie is dit seminar?

Voor iedereen die zoekt naar zinvol zakendoen. Zakendoen vanuit je hart en met je hoofd. Niet of/of maar en/en. Zakendoen om iets te betekenen in eerste instantie voor jezelf, je naaste, je klanten en de maatschappij. Zakendoen met plezier, met aandacht en met warmte.

Wat levert het me op?

Een inspirerende dag met bezoekers die net als jij zoeken naar andere manieren van zakendoen. Of die net als jij een boost willen geven aan je bestaande bedrijf. Of die net als jij nog een bedrijf willen opzetten. Vanuit welk gezichtspunt wil je dit doen. Volgens het stappenplan van de kamer van koophandel of komt er meer bij kijken.

Hoe wil jij ondernemen anno nu

In deze veranderende tijd met honderdeneen dingen die op je af komen is het een verademing om te zien en te horen dat er handvatten zijn om je bedrijf in te richten. Het zal je niet verbazen dat de belangrijkste persoon allereerst moet begrijpen wat hij of zij echt wilt. Die persoon ben jij. Als jij het begrijpt en toepast volgt de rest vanzelf.

Cornelis spreekt
Cornelis spreekt

Wie is de spreker?

De spreker is zelf ook ondernemer. Ik ken de praktijk van binnen en van buiten. Heb zelf de laatste jaren vele cursussen en webinars gevolgd om te leren en te begrijpen waar het in je bedrijf om gaat. Hoe overleef je in deze tijden en hoe anticipeer je op de toekomst. Hoe blijf je bij zonder dat het je teveel wordt. Hoe blijf je enthousiast en hoe doe je het in je priveleven. Beide zijn belangrijk en voor beide moet je je tijd goed managen.

Dus wat is Vedisch Management

Het managen van een bedrijf volgens vedisch management gebeurd vanuit het hoofd maar zeker ook vanuit het hart. Met een bedrijf verdien je geld. Met dat geld kun je investeren. Een bedrijf gebaseerd op vedisch management investeert in het bedrijf, de mensen die er werken en de omgeving waar het bedrijf staat. Het is het holistisch investeren dat ervoor zorgt dat het een bedrijf met een hart wordt. Waar je warm van wordt als je daar werkt.

Schrijf je vandaag in en verzeker je van een plekje tussen toekomstige collega ondernemers.
Een eenvoudige ayurvedische lunch is inbegrepen.
Kom je van ver dan is er de mogelijkheid om te overnachten als je ook de workshop wilt volgen de volgende dag. Bel dan even of schrijf een email naar info@ayu.nl. Dan zorgen wij dat er een kamer voor je gereserveerd wordt.

Ik kijk uit om je te ontmoeten.

De vraag naar de zin van ons leven is uiteindelijk een verkeerde vraag. Het is het leven zelf dat vragen stelt, en wel aan ons. Ons hele bestaan is niets anders dan antwoord geven, ons leven verantwoorden in de concrete beleving van het hier en nu.
Quote van Viktor E. Frankl


Visit Spiritueel Ondernemers Netwerk

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.