Het Europa Ayurveda Centrum, opgericht op 15 maart 2000, is al 23 jaar actief in Ayurveda. Samen met een jong en dynamisch team zetten wij ons dagelijks in om onze cliënten optimaal te ondersteunen in hun zoektocht naar gezondheid. 

Ayurveda is een van de oudste natuurgeneeswijzen ter wereld en richt zich op het creëren van welzijn, het voorkomen van ziekten en het herstellen van de balans. Het doel van elke behandeling is om verstoringen in een vroeg stadium te herkennen en de juiste behandeling in te zetten waardoor het evenwicht zich herstelt. Ayurveda erkent de eenheid van leven. Het lichaam kan niet los worden gezien van de geest en de ziel en de mens niet van zijn omgeving.

Ayurvedische diagnoses en therapieën houden rekening met alle levensomstandigheden van mensen zoals: sociaal leven, emoties, verstand, het lichaam en de onderlinge verhoudingen, wisselwerkingen en complexe verbindingen en de invloed van tijdstippen en seizoenen.

Een van de pijlers waarop de Ayurveda stoelt is de panchakarma kuur. Dit is een intensieve reinigingskuur van lichaam en geest. Wij zijn gespecialiseerd in de panchakarma kuur zoals deze in Kerala, zuid-India wordt beoefend. Daarnaast geven wij consulten en behandelingen voor diverse lichamelijke en geestelijke aandoeningen. Alle kruiden die wij gebruiken komen uit eigen tuin zodat wij weten dat wij met zuivere producten werken.

Wij staan voor het beste voor onze cliënten. 

Waar kunt u ons vinden? Het Europa Ayurveda Centrum bevindt zich in Witharen, gemeente Ommen en op 30 minuten afstand van Zwolle. Komt u van ver? Dan is een overnachting in ons gasthuis een goed idee om te combineren met een ABC consult of behandeling.

Bent u nieuwsgierig geworden? 
Bel ons met uw vraag (0523-677208) of boek vandaag nog een afspraak in bij een van onze artsen of therapeuten. Het centrum is open van maandag tot en met vrijdag voor consulten en behandelingen en twee weken per maand voor de panchakarma kuren.

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.