Symposium VedaPulse voor gevorderden.

Van links naar rechts zien we Dr. Oleg Sorokin, Rob Verheij de distributeur van VedaPulse voor de Benelux, Andrey Kovshik en Cornelis Peters. Dit was in het Apollo hotel in Lelystad in 2014 bij een onvergetelijk symposium.

Dr. Oleg Sorokin, de ontwikkelaar van het baanbrekende VedaPulse systeem voor de Ayurvedische praktijk komt dus weer naar Nederland. Andrey Kovshik, hoofd van de internationale verkoop afdeling komt met hem mee.

Op 2 oktober geeft Dr. Oleg uitleg over het gebruik van zijn uitvinding voor artsen en therapeuten die al met de VedaPulse werken.

Wie de eerdere symposia bijgewoond heeft weet dat de bijeenkomsten informeel, informatief en heel belangrijk zijn om samen te onderzoeken hoe we dit prachtige systeem optimaal kunnen benutten. Samen weten we meer dan een. Het is aan te raden om je eigen VedaPulse mee te nemen zodat we kunnen zien van elkaar waar we nog meer van willen weten.

Loop je tegen bepaalde dingen aan dan is dit de dag dat je het rechtstreeks kunt vragen aan Oleg. Het uitwisselen van ervaringen en cases staat deze dag centraal. Een unieke beleving om weer met elkaar als VedaPulse team verder te komen en meer te leren over de laatste ontwikkelingen.

De VedaPulse wordt in steeds meer landen gebruikt en wereldwijd neemt de community alleen maar toe.

Mis het dus niet en zorg dat je erbij bent in het prachtige Van der Valk hotel in Harderwijk.

Verdere informatie is te vinden op www.vedapulse.nl

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.