Tuindag 2025 – Jubileum editie Foodfestival, lezingen en workshops

Datum: zaterdag 28 juni 2025 
Plaats: Europa Ayurveda Centrum in Witharen
Witharenweg 9 | 7738 PE | Witharen

Kruindentuin Ommen Witharen Vechtdal Overijssel Europa Ayurveda Centrum

25 jaar Authentieke Ayurveda in Volle Bloei

Duik in de wereld van Ayurveda met lezingen, workshops en een betoverende wandeling door de medicinale kruidentuin. Vier samen met ons het 25 jarig bestaan van het centrum.

Ons centrum bestaat 25 jaar en op zaterdag 28 juni 2025 willen we dit feestelijk vieren.

Wat begon in een bescheiden flat in Amsterdam is uitgegroeid tot het prachtige Europa Ayurveda Centrum in Witharen, compleet met een uitgestrekte kruidentuin, consultkamers, behandelkamers en authentieke ayurveda behandelingen.

Samen met ons fantastische team, gewaardeerde partners Spicechef, Solidaridad en de familie nodigen wij jullie uit om dit bijzondere moment met ons te delen.

Uniek aan deze bijzondere dag is de ontsluiting van de privé tempel van Mohana dat vandaag geopend wordt als museum van de grondlegger van de Authentieke Ayurveda in Nederland.  Ervaar India in Nederland en maak kennis met het levenswerk van deze bijzondere vrouw.

Dit evenement biedt een unieke gelegenheid om kennis te maken met deze eeuwenoude Indiase geneeskunde en te genieten van een dag vol boeiende lezingen, workshops, lekker eten en natuurlijk een bezoek aan de prachtige tuinen.

EarlyBird ticket is 20 euro en hier zit ook de heerlijke Ayurvedische lunch bij, inclusief  een kopje kruidige thee van Organic India. 

Op 1 september 2024 gaat de prijs omhoog naar 30 euro dus wees er snel bij.

Of je nu nieuw bent met Ayurveda of al bekend bent met de principes ervan, deze dag belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Tijdens deze dag kun je ook genieten van een inspirerende wandeling door de kruidentuinen. Maak kennis met een verscheidenheid aan medicinale planten en kruiden, en krijg uitleg over hun geneeskrachtige eigenschappen en toepassingen in Ayurveda en binnen ons centrum.

Laat je verwonderen door de prachtige geuren en kleuren van de tuin terwijl je meer leert over de natuurlijke schatten die Ayurveda te bieden heeft.

Op deze dag wordt ook het boek 25 jaar Ayurveda in Nederland en een product gelanceerd. Er zijn nog een aantal verrassingen in petto waar we mee bezig zijn en dat nog vorm moet krijgen. 

Wat in ieder geval zeker is dat is dat we deze dag samen met onze partners: 

Spicychef, Solidaridad en Organic India  een onvergetelijke dag presenteren.

Video Ayurvedische kruidentuin event, open dagen 2023.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.