Kom kennismaken met Ayurveda!

Welkom bij het Europa Ayurveda Centrum, waar we een scala aan diensten aanbieden om uw welzijn te bevorderen. Het centrum is opgericht op 15 maart 2000 en is dus al 24 jaar actief in Ayurveda. Samen met een jong en dynamisch team zetten wij ons dagelijks in om onze cliënten optimaal te ondersteunen in hun zoektocht naar gezondheid

Een van onze meest populaire behandelingen is de vijfdaagse Panchakarma kuur, een unieke en intensieve ervaring die het lichaam, de geest en de ziel diepgaand reinigt en in balans brengt. Deze kuur, die een grondige verwijdering van afvalstoffen bevordert en tegelijkertijd het herstel van de darmflora ondersteunt, speelt een cruciale rol in het bevorderen van algehele gezondheid.

Onze high-end Panchakarma kuur is niet alleen een verwennerij voor uzelf, maar ook een essentieel onderdeel van ons centrum, waardoor we in staat zijn om hoogwaardige zorg te bieden en onze missie te vervullen. Daarnaast bieden we Ayurvedische consulten, waarbij we individuele gezondheidsprofielen opstellen en persoonlijke behandelplannen aanbevelen.

Onze professioneel opgeleide therapeuten en artsen staan klaar om u te begeleiden door Ayurvedische therapieën, waaronder Panchakarma, Abhyanga, Netrabasti en Shirodhara. Deze behandelingen richten zich op het herstellen van de balans en het bevorderen van uw algehele welzijn.

Educatie en training zijn ook kernonderdelen van ons centrum. Of je nu een beginner bent of gevorderd, onze workshops, cursussen en seminars over Ayurveda, yoga, meditatie en gezondheid bieden waardevolle inzichten en praktische kennis. Momenteel lopen er onlinecursussen die zeer goed worden ontvangen.

Tot slot produceren we hoogwaardige Ayurvedische producten, waaronder kruidensupplementen, oliën en tincturen, zowel voor onze eigen praktijk als voor onze cliënten. Bij het Europa Ayurveda Centrum streven we ernaar om holistische gezondheid toegankelijk te maken en u te ondersteunen op uw pad naar een gebalanceerd en gezond leven.

Waar kunt u ons vinden? Het Europa Ayurveda Centrum bevindt zich in Witharen, gemeente Ommen en op 30 minuten afstand van Zwolle. Komt u van ver? Dan is een overnachting in ons gasthuis een goed idee om te combineren met een ABC consult of behandeling.

Bent u nieuwsgierig geworden? 
Bel ons met uw vraag (0523-677208) of boek vandaag nog een afspraak in bij een van onze artsen of therapeuten. Het centrum is open van maandag tot en met vrijdag voor consulten en behandelingen en twee weken per maand voor de Panchakarma kuren.

Ayurvedisch consult
Waardevolle adviezen en inzichten vanuit de Ayurveda toegespitst op uw unieke situatie.

  • Online consult €75,-
  • Ayurvedisch balans consult €197,- 
  • Vervolgconsult €157,-

Boek hier uw online consult.

Boek hier uw ABC consult.

Boek hier uw vervolgconsult.

 

Behandelpakketten
Heilzame Ayurvedische massages met kruidenoliën die bereid zijn met kruiden die worden gekweekt in de eigen tuinen.

  • Pakket A  AntiStress
  • Pakket B Immuunsysteem
  • Pakket C Afvallen
  • Pakket D Spieren | Gewrichten
  • Pakket E MiniDetox
  • Pakket F Oogklachten
  • Pakket G Long Covid
  • Pakket H Mind Cognitief
  • Pakket I Hart en Vaten
  • Pakket J Valentijn
  • Pakket K Parkinson

Panchakarma kuur
De kuur wordt aangepast aan uw individuele hulpvraag, waarbij we zowel therapeutische als preventieve aspecten integreren.

Onze ervaring strekt zich uit tot de behandeling van diverse ziektebeelden, waaronder: allergieën, beginnende alzheimer, beginnende dementie, diabetes,
hart- en vaatziekten, huidziekten, kanker, Parkinson.

~ Volg ons ~

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang de zeer goed ontvangen Beginnersgids
Voor Ayurvedische Voedselcombinaties.

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.