Wordt lid van het Europa Ayurveda Centrum en ontvang heel veel extra’s.

22-12-2018 2 reacties

Lid worden van het Europa Ayurveda Centrum is een investering in uw gezondheid en leefstijl. Als lid hoort u als eerste het nieuws over hoe u gezond en fit blijft met ondersteuning van ayurvedische voeding en een optimale leefstijl dat bij uw constitutie past. Als lid krijgt u voorrang bij afspraken voor consulten en behandelingen, 5 % korting op onze lezingen, workshops en opleidingen. Kortom lid zijn loont.

Lidmaatschapgeld altijd 100% te verzilveren

De contributie is € 157,00 per jaar en is voor honderd procent te verzilveren. Dit bedrag wordt in zijn totaliteit als korting afgetrokken van consulten en behandelingen in het gehele jaar 2019. U helpt ons hiermee om onze kruidenvoorraden voor te financieren: verzamelen van vele ayurvedische kruiden kost niet alleen heel veel ruimte en tijd, maar moet ook rendabel blijven! U geeft ons door lid te worden de zekerheid van een consult/behandeling kruidenorder in dit jaar. U bindt zich aan ons en wij binden ons aan U.

Als eerste uitgenodigd

We gaan onze clientenleden extra verwennen door nieuwtjes en evenementen een week of een paar dagen eerder per speciale Nieuwsbrief te vertellen. Europa Ayurveda Centrum komt flink in beweging en als het goed bevalt zullen we dat elk jaar gaan doen. Wij hebben veel zin in dit nieuwe initiatief, het geeft ons nieuwe energie!

Regeltjes

 • Lid van het Europa Ayurveda Centrum presenteren we als een soort “product” op onze webshopsite en U kunt er dus ook meer dan 1 van bestellen. Het is bijvoorbeeld een heel erg bijzonder cadeau om aan iemand te geven. U kunt ook meteen hier uw lidmaatschap claimen. Beide opties zijn mogelijk.
 • Heeft u in 1 jaar uw tegoed niet opgemaakt, dan blijft deze de eerste twee maanden in het nieuwe jaar erna gewoon actief.
 • Jaarlijks zullen we op tijd aankondigen, dat het lidmaatschap wordt verlengd. Dit kunt u ten allen tijde opzeggen. U bent hier uiteraard geheel vrij in.
 • Clienten uit alle landen kunnen lid worden, we geven ook consulten via skype.

U kunt hier uw lidmaatschap aanvragen. Wij maken het dan meteen voor u in orde.

2 reacties

 1. Avatar

  katleen caerels 7 October 2017 | 14:42

  Dear Madam
  I was in India before. and i was wondering if you could ever organize an education in Belgium….I would be very happy.
  I have a question what should i take to sleep in….I like to travel and that is my problem.
  I should be very happy to solve this.

  Thanks
  Katleen Caerels

  Reply

  • Europa Ayurveda Centrum

   Europa Ayurveda Centrum 27 December 2018 | 11:43

   Dear Katleen,
   Our center has different courses including online courses. We would love to organize a course for Belgium students.
   You can contact us at: afspraak@ayu.nl

   Reply

Plaats een reactie

Uw emailadres is veilig en wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd door *

X