Prijsstijging Momordica Charantia

21-09-2016 Nog geen reacties

Momordica Charantia thee grove maling Wij kweken al jaren de Momordica charantia, een vrucht uit de cucurbitacea familie. Inmiddels hebben wij al heel veel mensen kunnen verrassen met de aparte smaak. De vrucht is namelijk erg bitter. Nu is thee altijd wel een beetje bitter maar dit is toch wel de “King of Bittertaste”. Waarom zou je dit drinken vraag je jezelf dan af!

Daar is een hele grote reden voor.

Ten eerste is deze vrucht heel medicinaal, het werkt ontstekingsremmend, balanceert het glucose gehalte in je bloed, reinigt de bloedvaten en wordt daarom graag gedronken door mensen die graag hun cholesterol gehalte willen handhaven. Kortom niets dan lof voor dit gewas.

Nieuwe oogst binnen

Wij hebben weer een hele nieuwe oogst binnen en dat wordt nu verwerkt. Door de intensieve behandeling van deze oogst gaan wij de prijs verhogen van €30,- naar €32,50 voor vier zakjes thee van 80 gram. Vanaf 1 oktober gaat de nieuwe prijs van start. Onze vaste clienten hebben al een bericht ontvangen. Dus op naar de webwinkel en bestel de thee nog voor de oude prijs.

Plaats een reactie

Uw emailadres is veilig en wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd door *

X